Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Televizyonda Ne Var?

Bu hafta sizlere televizyonda yeni başlayacak olan bir projeden bahsetmek istiyoruz. Yine tabii ki bir dizi projesi. Dizinin adı ise 'Şarkı İsmi'. Şimdiden heyecanlandığınızı görür gibiyim. Daha fazla bekletmeden detayları vermek gerekirse; bir yakışıklı çocukla bir güzel kızın aşk hikayesini işleyeceğini bildiğimiz dizinin bir plazada mı, yoksa dışarıda mı çekileceği henüz netlik kazanmış değil. Ama asıl haberimiz tabii ki bu değil.Günümüz dizilerinde sıkça kullanılan 'arka plana şarkıyı koy, iki dakika götür' taktiğine hepimiz aşinayız. Arka planda ağlayan bir kız, aile halleri, diğer yandan mutlu bir kız, iş halleri vs.; hepsini aynı anda görebileceğiniz çok güzel dakikalardır aslında bizim için. 'Şarkı İsmi' bu durumu anlamış olacak ki, artık bütün diziyi bu kliplerden oluşturmaya karar verdi. Şimdiden heyecanlanan hayranlar, şarkı tavsiyelerini diziye göndermeye başladı. Araya birkaç konser sahnesi koyarak şarkıcı albümü de çekmeyi planladıkları söylentiler arasında. İki saat müzik şölenine bizi davet eden dizinin tek üzen tarafı ise artık Youtube'a yazılacak olan 'Şarkı İsmi'nden gelenler' yorumunun çok fazla beğeni almayacak olması. Çünkü bir sürü şarkı olacak ve bu yorumlar artık sıradan bir hale gelecek.

Televizyonda yayınlanan dizi arasındaki bu ufak kliplerden siz de sıkıldıysanız, çok daha fazlasını izleme fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA