Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

TVEM'deki yenilikler

Dün TVEM'in gecesine katıldım... Medya, sanat ve magazin dünyasından birçok ünlü geceye katılmıştı. Renkli, samimi bir ortamda sohbetler edildi, TVEM hakkında bilgiler alındı.
Beni en çok şaşırtan, TVEM'in stüdyoları oldu. Yedi stüdyo varmış; birçok TV kanalında olmayacak kadar geniş ve rahat bir çalışma ortamına sahip TVEM çalışanları.
Mehmet Ali Yılmaz, televizyon sektörüne iddialı bir giriş yapmak için bu kanala büyük paralar harcamıştı.
Ancak başta yanlış kadro ve ekran yüzleriyle yola çıkılmıştı ve beklenen başarı bir türlü gelmemişti.
Elbette TV sektöründe acımasız bir rekabet var, her büyük yatırım çabuk geri dönmüyor. Son dönemde TVEM'de bazı değişikliklere gidildi.
Kanalın yeni genel yayın yönetmeni Hande Ertekin, iki aylık kısa sürede umut vâdden işlere imza atıyor. Kısıtlı bir bütçeyle altı yeni program başlattı: 'Ebru Şallı ile Ebruli', 'Eda Taşpınar'la Stilini Bul', 'Kim Haklı Kim Haksız', 'Seda Akgül'le Hafta Sonu', 'Tartışma Zamanı', 'Her Şeyi Konuşalım'...
Bu magazin, aktüel, tartışma ağırlıklı programlar kanala bir ivme kazandırabilir.
Örneğin Tuğba Ekinci ve Ayşe Özgün; 'Kim Haklı Kim Haksız?'da enteresan bir ikili oluşturdular. TVEM; sinema filmleri, bazıları daha önce yayınlanmış olsa da dizileriyle de eğlenceli, renkli bir kanal olma yolunda ilerliyor.
Elbette bir kanalı oturtmak uzun soluklu bir mücadele.
Şimdilik TVEM'in de yeni yönetici kadrosuyla bu mücadelede fark yaratma, ses getirme peşinde olduğunu söyleyebiliriz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA