Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Eskiden McDonald’s yoktu!

Sözcü gazetesi 'Mazhar Alanson:
Eskiden gitar yoktu' diye bir başlık attı, bu başlığı haber siteleri kullandı ve ünlü şarkıcı linç edildi.
'Mazhar tanzim satışa git, terapi kuyruğuna gir' gibi espriler yapıldı. Mine G. Kırıkkanat "Ama sen vardın, şimdi yoksun yazık" diye tweet attı.
Olayın aslı şu; Mazhar Alanson, Esenler Belediyesi'nde 'Mazhar Olmak' isimli söyleşide sevenleriyle buluşmuş ve şöyle konuşmuş:
"İmza günü için bir gitar dükkanına gittim. Yok yoktu içeride. Sanki bir Avrupa ülkesindeki gitar dükkanı gibiydi. Şimdi her şeyin böyle ulaşılabilir olması çok güzel. Eskiden gitar yoktu, şimdi her bütçeye göre gitar var. Yanımızda çalışan Türkmenistanlı bir kız var. Neden buraya geldiklerini sorduğumda bana 'Burada her şey var' dedi. Bana enteresan geldi. O kadar yokluklarla başladık ki şimdi her şeyin olduğunun farkında değilim." Yine cımbızla laf al, sonra linç et taktiğiyle karşı karşıyayız.
Muhalif medya bu yöntemi çok seviyor ve sosyal medyada linç etmeye doymuyor. Yahu ne var bu sözlerde? Mazhar Abi'nin eskiden dediği 80'li yıllar büyük ihtimalle.
O zamanlar ünlü markalar yoktu ülkemizde. Kaliteli gitar, kot pantolon, spor ayakkabı vs. yurt dışından getirilirdi. Adana'daki Amerikan Pazarı'nda, İncirlik Üssü'nde bulunan Amerikan askerlerinin ve ailelerinin eski eşyaları satılırdı. Pringles ve Toblerone'ı Almanya'daki gurbetçiler getirince yerdik. McDonald's bile yoktu. Şimdi her şey var, olmayanı da internetten sipariş ediyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA