Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kim bu Elif Aksu?

Elif Aksu'dan 2017'de Ibiza'da kaza yapıp Ferrari'yi hurdaya çevirip Suudi asıllı sevgilisinin jetiyle kaçmaya çalışırken polise yakalanınca haberdar olmuştuk.
'Kim bu Elif Aksu?' diye yazılar yazıldı, haberler yapıldı. Halbuki Elif çoktan moda dünyasında ve jet sosyetede adını duyurmuştu. Prestijli ajanslarla çalışıyordu. İngiliz Formula 1 yarışıcısı James Rossiter ile ilişki yaşamış, ünlü moda evlerinin defilelerinde podyuma çıkmıştı.
Geçtiğimiz Şubat ayında PSG'nin yıldızı Neymar'ın çılgın yaşgünü partisinde, Brezilyalı futbolcuyla el ele tutuşmuş fotoğrafı ortaya çıkınca yine 'Kim bu Elif Aksu?' diye haberler çıktı. Elif şimdi İrlandalı ünlü dövüş sporcusu Conor McGregor ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde ve yine 'Kim bu Elif Aksu?' başlıklı derleme haberler okuyoruz. Herhalde Elif gözden düşene kadar 'Kim bu Elif?' diye soracağız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA