Astrolog Ayça Koçak
Astrolog Ayça Koçak
Başak Dolunayı geliyor! Özellikle bu burçlarda kriz etkisi yaratacak...
15.03.2022 | Salı

Güneş, balık burcunda & Ay başak burcunda karşıt akslarda yerleşen Güneş ve Ay hayatımızın her köşesini sarsmaya, yeni düzen kurmaya hazırlanıyor…

18 Mart günü başak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunayların etkisi genelde astrolojik açıdan +/- 5 gün etkili gökyüzü görünümleridir. Dolunay dönemleri özellikle meydana geldiği burç mensupları başta olmak üzere, hepimiz üzerinde kırılgan ve agresif olma hissi verebilir.

Dolunay etkisi kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor olsa da olayları tetikleyen yapısını, tartışmaları ve gel git yaratma durumunu asırlardır deneyimledik. Yeni aylar; başlangıçları, alacağımız yeni kararları, yeni girişimleri kısaca yeni bebek enerjilerini anlatırlar. Dolunaylar ise; tamamlanmaları, bitişleri, vazgeçtiğimiz konuları anlatır. Her başlangıç mutlu etmeyeceği gibi, her bitiş de mutsuz etmez. Ayrıca unutmamalıyız ki her son yeni bir başlangıçtır…

Başak ve balık ekseni madde ve ruhla ilgilidir. Burada ruhun amacı ayırt etmekle bütünleşmeyi öğrenmesidir. Her iki burçta hizmet etmek ile ilgidir ve iyileştirip şifa verirken gelişim sağlarlar. Aralarındaki en önemli fark ise balık etkisi altında daha çok ruhsal hizmet ederken başak etkisi altında tam bir işkolik olabiliriz. Balık burcunun şifacı etkisiyle ruhu onarırken ruhsal konuları maddi boyuta yansıtmamızı başak burcu sağlar.

18 Mart dolunayı ile ilgili Neptün etkisinde olduğumuzu da göz önünde bulundurmalıyız. Neptün bazı karmaşaları arttıracaktır. Buz dağının görünen kısmı ile görünmeyen kısmının ardındakileri konuşuyor olacağız.

BAŞAK DOLUNAY'ININ BURÇLARINIZA GÖRE ETKİLERİ NELERDİR?

Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Koç burçları Başak dolunayında, kariyerleri noktasında bıçak sırtı noktalarda kalabilir, karar verirken güçlük çekebilir. Bu konuda kararsız ve çekimser kalmamaları gerekmekte yoksa iki tercih arasında kalan koçlar bu fırsatları kaçırabilirler. Önümüzdeki günlerde işten ayrılabilir, para konularında sıkışabilir ve riskli yatırımlardan uzak durmaları gerekebilir. Bu dolunay kariyer ve para noktasında yeni düzen kurmanızı kangren olan her şeyi bitirmenizi istiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Boğa burçları Başak dolunayında, aşk hayatınıza çeki düzen getirmenizi, kafanızın içinde devamlı ayrıntılarda boğulduğunuz konuları partnerinizle konuşmanızı ve çözmenizi istiyor. Bu konuları konuşurken kendinizi kontrollü şekilde ifade etmeniz ilişkide yapıcı rolü üstlenmeniz, sizin adınıza iyi olacaktır. Aksi takdirde dolunayın şiddetine kapılıp üst perdeden yapacağınız her konuşma ayrılık ile sonuçlanabilir. Evli bir boğa burcuysanız çocuklarınızla baş etmekte zorlanabilir ve fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Onların hayatındaki değişimler sizin korkularınızı tetikliyor olabilir. İş konusunda da her gerilimin içine girmekten imtina edin.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

İkizler burçları Başak dolunayında, Evlerini değiştirmek, ev almak ve aile düzenlerini iyileştirmek adına adımlar atabilirler. Miras konularında fevri davranıp bazı çatışmaların içine girebilirsiniz hakkınızın yenmesine sessiz kalamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Sosyal çevrenizle alakalı bazı şok edici gelişmeler olabilir. Arkanızdan konuşulanların önünüze gelmesi radikal kararlar almanıza olanak oluşturabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Yengeç burçları Başak dolunayında, para konularında dikkatli olup borç almak ve vermek gibi durumlardan kaçınmalısınız. Bu dönemde yurt dışı gündeminizde olacak... Bağlantılar kurup seyahat etmeyi planlayabilirsiniz. Uzun zamandır eğitim alanındaki bir çabanızın da olumlu geri dönüşlerini alacaksınız. Yeni aşka hazır olun sevgili yengeçler…

Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Aslan burçları, Başak dolunayında sürprizlere hazır olun… Partnerinizin uzun zamandır yoğun iş temposu yüzünden sizinle ilgilenemediğini düşünüyorsanız artık zaman sizin için fırsat tanıyor. Birlikte kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Parasal anlamda toplu paraların beklenmedik yerlerden gelişi yüzünüzü güldürecek. Yeni ek bir iş yapmanın da tam sırasıdır.

Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Başak burçları Başak dolunayında, Dolunaydan en çok etkilenen bireyler olarak sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. İçinize dönebilir, çevrenizdekilerden uzaklaşabilir ve bazı kırgınlıkları içinizde tamir etmek isteyebilirsiniz. Spor ve detoks yapmak için doğru zaman. Kilo vermek isteyen başak burçlarının önümüzdeki 15 günü verimli şekilde kullanmaları gerekir. İlişkinizdeki gönül kırgınlıklarını çözmeniz kendinizi daha değerli hissetmeniz halinde gerçekleşecektir, unutmayın ki siz kendinize ne kadar iyi davranır severseniz, partnerinizde o denli size ışık dolu bakacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi burçları Başak dolunayında aileleriniz gündeminizde olacak. Uyumlu olmak ve denge kurmak için elinizden geleni yaptığınızı, ancak artık olayları kabullenip kendiniz için hareket etmenizin daha doğru olacağını bilmelisiniz. Kısa bir süre kendi kendinize kalmalı, kararlarınızı netleştirmeli ve bu yeni gündemin sizin hayrınıza olduğunu bilmelisiniz. Uzun süredir zorlayarak ilerlettiğiniz tüm alanlarda yüzleşme, arınma ve karar verme durumundasınız. Parasal risklere girmemeli, paranızı idareli kullanmalı ve biriktirmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Akrep burçları, Başak dolunayında arkadaş çevrenizi değiştirmeye hazır olun. Tatil planlarınız hız kazanacak ve yeni ortamlar, yerler keşfetmeniz kişisel gelişiminiz açısından olumlu etkiler sağlayacak. Çok çalıştınız, çok üzüldünüz fakat artık stratejik yapınızı kendiniz için kullanmalısınız. Krizleri fırsata çevirin. İkili ilişkilerinizde alacağınız şaşırtıcı haberler sizi mutlu edecek. Yurt dışı seyahatlerinizle alakalı güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Evli akrep burçları eşlerine sürpriz yapıp küçük kaçamaklar yaratabilirler.

Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Yay burçları, Başak dolunayında kariyer gündeminiz hiç olmadığı kadar yoğunlaşıyor. Uzun vadeli planlamalar sonucunda yaptığınız yatırımların ne kadar karlı olacağını görmeye başlayacaksınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Fazla çalışmaktan dolayı kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Ayrıca trafikte önümüzdeki günlerde risk altındasınız dikkatli olmakta fayda var. Hızlı ve her şeye yetişmek zorundaymış gibi davranmaktan kaçınmalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak burçları, Başak dolunayında para ile ilgili yanlış yatırımı yapabilecek en son kişiler olan oğlak burçları, ne yazık ki önümüzdeki günlerde bazı ihmalleri yüzünden detayları gözden kaçırmaları sonucunda zarar görebilirler. Risk almaktan kaçının. Yeni iş kurmak için çok yanlış bir dönem. Seyahat planı yapabilirsiniz, biraz dinlenip zihninizi rahatlatmalı ve hayatınıza o şekilde devam etmelisiniz. Aşk ilişkilerinde gündeminiz hareketli partnerinizle aşk tazelemeye hazır olun.

Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Kova burçları, Başak dolunayında fırsatları doğru değerlendirirseniz kritik bir dönemden geçtiğinizi fark edeceksiniz. Bu dolunayda parasal konulardaki endişeler ve korkular geride kalacaktır. Aile içersinde bir takım gerginlikler çıkabilir. Olaylara müdahale etmekten ziyade geride durmanızı tavsiye edebilirim. Özgürlük duygunuz daha çok tetiklenecek ve kendinize çıkış noktaları belirleyeceksiniz. Ani kızgınlıkla yapacağınız konuşmalar sonradan size acı verebilir konuşmadan önce iki kere düşünmelisiniz. Eğitimle alakalı önemli süreçlerden geçiyorsunuz daha çok çalışmalı ve emeğinizin karşılığını alacağınızı bilmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık burçları, Başak dolunayında aşka ve aşık olmaya hazır mısınız? Evet dediğinizi duyar gibiyim… Çevrenizdeki insanları daha dikkatli inceleyin. Yanı başınızdaki kişileri fark etmiyorsunuz oysa sizi seven kişi çok yakınınızda. Tatil planına ihtiyaç duyuyorsunuz, çok yorgunsunuz ama gökyüzü biraz daha dayanmanızı istiyor. Sorumluluklarınızın sizi gelecekte daha rahat ettireceğini güzel günlerin zeminini oluşturduğunuzu fark etmelisiniz. Dost darbelerine dikkat etmeli partnerinizi her arkadaş ortamına da sokmamalısınız.

Daha fazlası için tıklayın...

SON DAKİKA SON DAKİKA