İzel Çelebi
İzel Çelebi
Yaz günlükleri
27.06.2022 | Pazartesi

Partilerden, deniz kenarlarına veyahut sakin ve huzurlu ortamlara, bu yazın her trendi ringde!"

MONOKROM SANATLAR

Monokrom detaylarda boğulmak istiyorsanız tam da zamanı diyebiliriz. Siyah ve beyazın muhteşem uyumunu ister detaylarla yakalayın isterseniz de full look kuşanın. Özellikle Chanel bu sezon monokrom detayları bikinilerde yaratıcı bir şekilde konuşturuyor. Siyah beyaz bikinilerinizi match ederek kullanabilirsiniz.

BEYAZ, BEJ, FEMİNEN

Beyazın ve bejin yalınlığının içinde bir feminenlik dinamizmi oluşturuyoruz. Isabel Marant zamansız bir minimallik peşinde koşarak mükemmel tasarımlar peşinde. Stil sahibi görünümünüzü ön plana çıkarmak ve daha da iddialı görünmek için tonsürton kombinlerin gücüne inanın.

JOKER MODEL

Kilit bir parçadan bahsedelim kızlar! Siyah sandaletler. Dolabımızın olmazsa olmazı, siyah sandaletlerinizi düz taban ya da küt topuk şeklinde tercih edebilirsiniz. Yüksek kalite görünüm için Porte& Paire'ye bakabilirsiniz.

TOPRAK

Safari görünümüne var mısınız? Tamamı toprak tonlarından oluşan bir kombinle doğal bir görünüme kavuşun. Yüksek belli kumaş pantolonlardan ve kargo cepli olanlardan da edinmelisiniz, bu sezon toprak tonları her parçada mükemmel ayrıntılarıyla trendlerde.

RENKLERİ KARIŞTIR

Korkma hepsini karıştır! İster plaj modasında ister sokak stilinde, pastel renkleri ya da neon renkleri karıştırarak renklerin gücünü kombininizde gösterebilirsiniz.

ŞAPKA

Bohem kroşe şapkalar baş tacımız. El emeği örgü olanları da tercih ederek trendleri takip edebilirsiniz. Valentino'nun tasarımlarından ilham alabilirsiniz.

TEK DESEN TAKIM

Yaz mevsiminin iddialı kombinlerinden olan tek desen takımları ikili ya da üçlü takım halinde kullanabilirsiniz. Dilerseniz pantolon/etek, büstiyer, ceket üçlüsüyle harikalar yaratabilirsiniz. Kısa yoldan stil sahibi görünüme kavuşmak isteyenlerin anahtar trendi kesinlikle bu trend olmalı!

TÜYLÜ DETAYLAR

Terlik, çanta veyahut elbise etekleri/yakaları…

Kuş tüyü detaylarıyla havalı görünmek ister misiniz? Renkli aksesuarlarla tüylü kombinlere eşlik edin ve hareketlenin.

TASARIM GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Akıllı bir yatırım yapmak istiyorsanız yaz-kış hemen hemen her kombinle takabileceğiniz bir güneş gözlüğü seçmelisiniz. Tabi tasarım bir güneş gözlüğü olursa değmesinler keyfinize. Evladiyelik ve özellikle de her zaman kullanışı bakımından 10 üzerinden 10 olan bir gözlük tercih ederek yatırım konusunda başarınızı gösterebilirsiniz.

STRAPLEZ MAYO

90'ların straplez trendiyle karşınızdayız. Plajlara iniş yapan straplez, mayoları hakimiyeti altına alarak dönem modasına bir gönderme yapıyor. Günlük hayatta straplez üstler tercih ederseniz bu kombini mutlaka pantolonla tamamlayarak daha asil bir görünüme kavuşmalısınız.

TREND TERLİKLER

Hasır, bez, örgü ya da deri…

Hemen hemen her materyalle görmüş olabilirsiniz. Sivri burun, düz taban size konforu vadederken, şıklığıyla da kombininize ışıltı katacak. Özellikle arnavut kaldırımlı tatil beldelerinde mutlaka yanınızda bir çift olmalı.

Mutlu günler geçirmeniz dileğiyle, modayla kalın…

SON DAKİKA SON DAKİKA