İzel Çelebi
İzel Çelebi
Tarzınızla ışıldamaya var mısınız? İşte kural tanımayan moda trendi...
13.06.2022 | Pazartesi

Sıcak yaz günlerinin birbirinden güzel trendleri sizler için gelsin. Serinletici bir o kadar da ilham verici kombin önerileri için mutlaka buraya göz atmalısınız.

GÖKKUŞAĞI GİBİ

İçimizi daha da ısıtacak bir stil önerisi sizlerle birlikte. Cesur olun ve renkli kombinler yapmaktan kaçınmayın. Sokak stilinize renk alternatifleri ekleyin. Full look renklenin, keyfiniz yerine gelsin.

RENKLİ ÇİZGİLER

Çizgili parçalar tercih etmekten korkanlardan mısınız? Geniş görünmek gibi bir korkunuz varsa ince ve dikey çizgili parçalar tam da size göre. Çizgili denilince aklınızda klasikleşmiş olan siyah- beyaz ya da lacivert- beyaz ikilisi gelmesin. Bu sezon renklerin gücüne inanıyoruz ve renkli çizgilerle trende uyum sağlıyoruz. Çizgili etek ya da pantolonlarınızla el örgüsü büstiyerleri denemeyi unutmayın.

YUVARLAK ÇANTA

Hasır çantaların revaçta olduğu şu sezonda omuz çantaları daha yuvarlak, tercih ederseniz ise hasır olanlarını da kullanabilirsiniz. Stilinize hareket katmak isterseniz yuvarlak formlu omuz çantaları emrinize amade.

RETRO GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Güneş gözlüğünün mevsimi olmaz bilirsiniz ki. Fakat yaz demek birbirinden güzel güneş gözlükleri demek. Kombininizin en güzel tamamlayıcısı olan güneş gözlüklerini renkli ve retro stilinde tercih edebilirsiniz.

İPEK FULAR

Fularlar her mevsim farklı kullanım şekilleriyle bazen stilimizi tamamlıyor bazen ise bizi kamufle ediyor. İster bileğinize ister boynunuza…Çantanıza güzel bir dokunuş yapmak isterseniz ise çantanızda kullanabilirsiniz. Stil sahibi görünüme kavuşabilirsiniz.

KETEN

Keten parçalar yaz mevsiminin adeta kurtarıcısı. Rahatlığıyla, serinliğiyle ve bir o kadar da minimalist duruşuyla övgüyü hak ediyor. Gold aksesuarlarınızla keteni kural dışı bırakarak fütursuzca kombin yapın.

İRİ PAYET

Adeta deniz kızını andıran görünümüyle iri payetli parçalar sezonun pırıltılı trendi. Taşların, püsküllerin hit olduğu bu sezon da payetler de bize eşlik ediyor. İstiridye formlu büstiyerlerden disco topu görünümlü eteklere kadar her şey parlıyor. Davetlerinizin ve özel günlerinizin vazgeçilmezi olsun.

MAVİ

Denizin ve gökyüzünün huzur verici renginin tonları üzerimizde olsun. Mavi ve turkuaz ikilisinden vazgeçmeyelim. İster tonsürton kullanın ister tek kullanın ama bu iki renk bu sezonun vazgeçilmezi, unutmayın.

CANLI RENK AYAKKABI

Sandaletlerimiz canlansın, ayaklarımıza renk gelsin!

BEYAZ

Yalın, minimal ve masum bir forma kavuşmak beyaz kadar kolay. Full look beyazlara bürünüyoruz ve diğer renklere ihtiyaç duymuyoruz. Beyaz demek en cesaret gerektiren renk demek, yalın ama bir o kadar da iddialı kombinlerin peşinde koşan hanımlar, beyaza bürünebilirsiniz.

Modanın bize dejavu yaşattığı trendlerle stilimize yön vermeye ve her zaman yenilenmeye özen gösteriyoruz. Trenlerde kalın, modayla kalın…

SON DAKİKA SON DAKİKA