Nilay Arslan
Nilay Arslan
Düşüncelerinize dikkat! Telepatik yöntem ile bağ kurmak çok kolay...
13.06.2022 | Pazartesi

TELEPATİ NEDİR?

Beş duyunun yardımı olmaksızın gerçekleşen bilgi aktarımına denir. Kişilerin bir araya gelmeden sadece düşünce akışı ile konuşabilmesidir. İki kişi arasında sevgi bağı ne kadar güçlüyse kıskançlık, kötü niyet ile kuşatılmayan telepati o kadar kolay algılanır. Birbirlerinin bilinçaltına dokunmak düşüncelerini ve ruh hallerini anlamaya sağlayan mesaj gönderme ve almadan oluşan iki taraflı iletişimdir. Telepatinin kendi dili vardır herhangi bir kelime ve konuşmayı gerektirmez. Bir çok çift eşlerinin kelimeleri kullanmadan bile ne hissettiklerini bildiğini iddia etmekte…

DÜŞÜNCELERİNİZE DİKKAT!

Partnerinin hislerini tam olarak biliyorlar çünkü zihinleri onu birbirine aktarıyor. Hayvanlardan insana etrafımızdaki herşeyle ruhsal bağlantımız vardır.Telepati özelliği açık olan kişi etrafındaki pozitif ve negatif titreşimleri anında hissedebilir."Bende aynısını söyleyecektim" bu cümleyi hiç eşinize söylediniz mi? Eşinizin kafasındaki cevap sizin tarafınızdan telepatik olarak algılandı.

Bazı günler günümüz mükemmel geçerken aniden kendimizi çok kötü hissederiz bu ani ruh değişikliğinin sebebi partneriniz olabilir sevgiliniz yada eşiniz neşe üzüntü korku mutluluk duygularını telepati yoluyla size aktarabilir.Telepati becerisi gelişmiş kişi ne zaman endişelendiğinizi daha da fazlasıyla titreşimi yüksekse eğer size yardım etme dürtüsüne karşı koyamazsınız.

TELEPATİK BAĞLANTINIZI GÜÇLENDİRME YOLLARI

Telepatiyi ilişkinize nasıl getireceğinizi öğrenmek, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacaktır. Telepati, her iki taraf da bilinçli olarak telepati becerilerini kullanmaya çalışırken en iyi sonucu verir. Aslında, bunu yaptığınızı bilmeyen birisine telepati kullandığınızda, etik sonuçları göz önünde bulundurun. Aşıklar arasındaki telepati ödüllendirici olabilir ve ilişkinizi geliştirmenize yardımcı olabilir."Telepati hakkında ne düşündüğünü sorabilirsiniz. Size ne söylediklerini dinleyin. Size bu fikirden her zaman etkilendiklerini ve merak ettiklerini söyleyebilirler.

Ayrıca, eşinizin sizinle birlikte psişik yeteneklerin gelişimiyle ilgili bir ders almasını önerebilirsiniz. Sizi daha da yaklaştıran bir bağlanma alıştırması ve telepati uygulaması için bir temeliniz olabilir. Böylece partneriniz telepatik bağlantınızı geliştirmek için sizinle birlikte çalışmaya karar verdiğinde, eğlence başlayabilir. Anlatacağım bu iki uygulama eşinizle telepatik iletişiminizi güçlendirmenizde size fayda sağlayacaktır.

BİRLİKTE BİR RÜYAYI PAYLAŞIN

Telepati uyurken veya uyanıkken gerçekleşebilir. Bazı insanlar bilinçli zihinleri sessiz olduğu, doğal şüphe ve korkularının ötesine geçebildikleri için uyurken biriyle telepatik bir bağlantı kurmayı daha kolay bulurlar. Sizin ve eşinizin uyumaya niyetli olduğu bir zaman ayarlayın. Aynı anda uyuyorsanız bu size daha da yardımcı olur. Sonra rüyada buluşmak için bir niyet belirleyin. Uyandığınızda, her biriniz rüyanızla ilgili hatırladıklarınızı yazın ve sonra bu bilgileri birbirinizle paylaşın.

GÖRSEL BİR GÖRÜNTÜ GÖNDERİN

Bir ortağın gönderen, diğerinin alıcı olmasını sağlayın. Gönderen bir şeyi görselleştirmeli ve bu görüntüyü zihninde tutmalıdır. Ardından, alıcı hangi görüntüleri aldığını açıklamalıdır. Alıcı nesnenin kendisini göremeyebilir, ama bazı özelliklerini görebilir. Örneğin, Gönderen kırmızı bir elma düşünürse, alıcı kırmızı rengi görebilir veya yuvarlak bir şey görebilir. Bu cevapların her ikisi de telepatik bağlantı örnekleridir. Telepati konusunda uzman olmak biraz zaman alabilir. Sizin ve eşinizin başlangıçta başarılı olduğunu düşünmüyorsanız, cesaretiniz kırılmasın. Bunun yerine, pratik yapmaya devam edin ve ikinizin daha iyi olup olmadığını görün. İkiniz de açık bir zihinle girerseniz tüm deneyim ilişkiniz için iyi olabilir.

SON DAKİKA SON DAKİKA