Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Kartal saldırısı

Hatırlarsınız: Geçenlerde 'Doğada huzur buluyorum' şeklindeki klişeyi tersine çeviren bir yazımız vardı. Çok ilgi gördü. Bunun üzerine Esat Conker adlı okurumuz ilginç bir not gönderdi. Birlikte okuyalım:
"Doğa ile ilgili tespitinize aynen katılıyorum. Ben de tabiat ananın bağrında pek rahat etmem. Ancak yaşadığınız tehlikeli durumlara daha rahat katlanmanız için bir tanıdığımın başına geleni anlatayım:
Kendisi iş amaçlı olarak Karaçi'ye (Pakistan) gider. İlk günüdür ve oradaki en meşhur otel olan Hilton'da kalacağı için memnundur.
Check-in filan derken, odasına varır. Oda üst katların birindedir.
Kendisine eşlik eden 'bellboy' odadan çıkacaktır ki, tanıdığımın dikkatini pencereler çeker. Kalın ve sık demirlerle örülüdür pencereler. Tanıdığım bunun sebebini oğlana sorar. Aldığı cevap şöyle: 'Bu katlardan itibaren kartal saldırıları çok olur, parmaklıklar ona karşı alınmış bir önlem.'
Siz sivrisinek ve diğer haşerelere yine dikkat edin ama beterin beteri var dünyada."
Okurumuzun sözünü ettiği olay gerçek mi, değil mi; bilemem. Ama ilginç 'öykü' olduğu bir gerçek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA