Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

İstanbul manzaraları

TAHTAKALE BİTER: Geçen gün Tahtakale'den geçtim. Bir de ne göreyim: En az beş tane dönerci- hamburgerci açılmış. Eskiden küçük bir tezgâhta kokoreç satanlar filan vardı. Eline aldığı tepside börek, sandviç dolaştıranlar olurdu. Ama bunlar farklı: Adamlar dükkân kiralamış. İçine masalar ve üstünde kola reklamı olan buzdolapları koymuş. Böyle giderse çok değil, beş yıl içinde Tahtakale bütün özelliğini kaybeder.
GEREKSİZ MASRAF: Yeni Cami'nin önüne geldiğimde İBB'nin meydana park ettiği otobüsü gördüm. İçine internet bağlantılı bilgisayarlar koymuşlar. Bilhassa turistlere hizmet; bedava... İyi mi? Değil! Başkan Kadir Topbaş boşuna para harcamış. Zaten herkeste bilgisayar gibi çalışan akıllı cep telefonları ve tabletler var. Belediyenin yapması gereken, ilk aşamada kotalı wi-fi bağlantısı sağlamak. Mesela bir saat boyunca bedava olan kablosuz internet yeter de artar bile. Otobüs ve bilgisayarlar gereksiz. Parka, meydana, kafe yakınına dikilecek bir direk yeter.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA