Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bugün dertleşme günü!..

Zaman zaman okurla paylaşıyorum bu köşeyi. İyi de oluyor. Dertliler derdini birinci ağızdan anlatmış oluyor bu sayede. Bakın yine bir dertli genç yine bir dert. Hem de, hem de kaç kişinin ortak derdi okuyun:
Ne yapsın bu çocuk?
"Savaş Abicim. Ben Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümü 2002 mezunuyum. Son günlerin tartışılan konusu olan üniversite mezunlarının aldığı kredileri geri ödememeleri halinde bunlara icra geleceği bütün gazetelerde yer aldı.
Ben bu kredileri ödemeyenlere iyi yapmışlar veya devlete de tabii ki icra ile almalı demiyorum.
Ben maliye bölümü mezunuyum ve devlet bütçesini kendimden daha çok düşünüyorum. Çünkü devlet olmazsa biz de olmayız. Elbette ki aldığımız kredileri geri ödememiz gerekir. Ancak ben 2 yıl önce mezun oldum, askerlik hizmetimi tamamladım ve hâlâ işsizim.
Benim kredi ödemem aralık ayında başlıyor. Sizce ben bu krediyi nasıl ödeyeyim? Bana bir şey söyleyin lütfen 3 ayda 450 milyon ödemem gerekiyor. Memur olan babamdan hâlâ harçlık alırken bir de bu krediyi nasıl ödeyeyim? Köşe yazınızda bu konuya değinirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA