Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

'Aşkın önüne geçilemez'

Hülya Avşar'a yakın olmak için Antalya'ya kamp kuran Ali Güven, "Aşkın önüne geçilmez" derken, Avşar "Sevgisinin kuvvetli olması benim de hoşuma gidiyor" yorumunu yaptı

Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu'ndan boşandıktan sonra bir anda çapkınların ilgi odağı haline geldi. Ancak Avşar'ın ördüğü duvarları aşabilen sadece Ali Güven oldu. Güven'in bunu başarması kolay olmadı. Önce Hülya'nın arkadaşlarıyla diyaloga girdi. Ardından, ünlü sanatçının korserler verdiği Antalya'da dört hafta boyunca kamp kurdu. Güven'in Antalya'da kalması çifti duygusal anlamda yakınlaştırdı. Hülya Avşar'ın "Benim de ilgi alanımda" açıklamasından sonra konuştuğumuz Ali Güven, yaşadıkları bu duygusal yoğunlukla ilgili olarak şunları söyledi:

'DOĞA, KİMSEDEN İZİN ALMAZ'
"Doğa, kimseden izin almaz. Seller, felaketler, fırtınalar kendiliğinden olur. Sevgi de, aşk da böyle bir şey. Ben Hülya Hanım'a müthiş bir hayranlık duyuyorum. Onun gibi zeki, akıllı, çalışkan, üreten bir kadından her erkek hoşlanır. Ben de hoşlanıyorum, değer veriyorum. Ancak henüz aramızda bir ilişki başlamış değil. Ne olacağını zaman gösterecek. Ama keşke bir ilişki başladıktan sonra bunlar ortaya çıksaydı, daha iyi olurdu. Şimdi zarar görmesinden korkuyorum." Ali Güven'in bu sözlerinden sonra görüştüğümüz Hülya Avşar ise şöyle konuştu: "Hayatımda hiç kimseye yalan söylemedim. Bu konuda da söylemeyeceğim. Kaçacak bir durumum yok. Çocuğumun gönlünü yıpratmadan bu işe karar verebilirim. Karşımdaki insanın sevgisinin, ilgisinin bu denli kuvvetli olması benim de çok hoşuma gidiyor."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA