Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tesadüf bir kere olur

F.Bahçe, ezeli rakibi G.Saray'ın 100. kuruluş yılında, şampiyonluğun en önemli favorisi. Ancak sezon başından beri yanlış hakem kararlarından da en çok etkilenen kulüp oldu. Beşiktaş belki bu konuda kendini çok öne çıkardı ama F.Bahçe susmayı tercih ettiği için gündem oluşmadı.
Son büyük hatanın sahibi Müftüoğlu,
G.Saray maçı öncesinde faul bile olmayan bir pozisyonda Aurelio'yu sarı kartla cezalı duruma düşürdü. Sezonun açılış maçında bir de penaltı yaratmıştı. Şimdi Beşiktaş'ı yakarken, MHK yangını söndürdü.
G.Saray maçında G.Antep'i skordan uzaklaştıran iki verilmeyen faul kararı tesadüf. F.Bahçe'nin yediği gol öncesinde bir saniye içinde yapılan iki faulün verilmemesi tesadüf. Bunların önünü kestiği takım Fener.
Sevgili Kazım Kanat yıllar önce "G.Saray'ın önünün kesilmesi gerekir" diye ortaya çıkmıştı. G.Saray yazarları ayaklanmış,
F.Bahçe'nin Mustafa Denizli ile yakaladığı şampiyonluk, hedef tahtası olmuştu.
Şimdi düşünüyorum, iki defans adamı; Tomas ve Song sarı kart sınırına gelmeden devreyi tamamlıyor, kritik noktalarda rakiplerin faulleri verilmiyor, iki başkanın "Oynatma" dediği maçta, Federasyon Başkanı merdivenlerin dolu olmasına aldırmadan, "Başlayın" diyor.
Bu kadar tesadüf çok fazla oluyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA