Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Samandıra'da gerilim var

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile anlaştıktan sonra, Daum ile birlikte yetki sınırlarını kalın bir kırmızı çizgi ile belirlenmesini sağladı.
Böylece herkes duracağı yeri bilecek, ortada yetki karmaşası olmayacaktı.
Başkan geçen süreçte sözünde durmuş gibi gözüküyor. Daum'un randevu isteklerini cevaplamıyor, adres olarak da Aykut Kocaman'ı gösteriyor.
Bu süreçte patlayan prim krizi, aslında öncekilerden sonra Daum ile Kocaman arasındaki sıkıntıları açığa vurdu. Odalarda görüşülmesi gereken bir konu, medyanın ve futbolcuların gözüne sokularak gerçekleşti.
Daum; "Madem yetki sende, kullan bakalım" mesajını verdi.
Bize gelen haberlerde, Aykut hoca ile Daum'un ciddi şekilde felsefe sorunu yaşadığı yönde. Alman hocanın oyunculara yaklaşımı ve antrenman planından memnun değil.
Genç ve Türk oyuncuların isyanlarını bastırmaya çalışıyor, bu konuda Daum'dan yardım almıyor.

5-6 İSİMDEN SU SIZMIYOR
Çünkü Daum, ilk onbir dışındakilere futbolcu muamelesi yapmıyor, kendisine maç kazandıracağına inandığı 5; 6 kişiyle de arasından su sızdırmıyor.
Aykut Kocaman Samandıra'ya yetkiler ile geldi. Eğer bunları kullanmaktan sakınıyorsa veya çözümü kendi bulmak yerine, başkan veya yöneticilerle görüşürek çözüm oluşturmaya çalışıyorsa yanlış yapıyor.
Aykut hoca, taraftarlar gibi, yöneticilerin de oynanan oyundan memnun olmadıklarını biliyor. Eğer Daum'u karşısına çekip ciddi şekilde konuşmuyorsa da yanlış yapıyor.
Bir de işin öbür tarafı var elbette. Daum ile Kocaman görüşüyor mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA