Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Umutların hayat bulduğu yıl olsun…

Dün'Hoş geldin 2015' çok hızlı tükendi, '2016'ya hoş geldin' ise tükenmeye başladı. 'Nasıl geçti koca bir yıl' dediğimizde hatırladıklarımız malumun habercisi başlıklar… Yeni yıla yeni umutlar ve beklentilerle girdik. Yılın ilk günlerinde mevsimin en soğuk günlerine tanıklık ediyoruz. Ülke beyaza büründü... Başkent Ankara'da da kar yağışı beklentisi bugüne kaldı. Dünyada barış, ülkede huzur, kentimizde mutluluk ve sevgi olsun istedik.
Geride bıraktığımız yıla gözyaşı, hüzün, barut kokusu ve silahların gölgesi damgasını vurdu.
Sevgi dedikçe sevgisizlik, mutluluk istedikçe mutsuzluk, barış talepleri karşısında birçok coğrafya savaş alanına döndü. Umutsuzluğumuz ise hiç olmadı.
Terör son yılların en azgın dönemini yaşadı 2015 yılında. Devletin terör ve teröristle mücadele kararlılığı geçmiş yıla not düşüldü. Kesintisiz devam eden mücadelede bölge insanına teröristlerce yaşatılanlar da unutulmadı. Her yeni yıl bir başka güzel… 2016, yeni yıl unutamayacağımız güzelliklerin yılı olsun. 2015'de acılarımız, sevinçlerimizle geride kaldı. 2016 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin.
Yaşamda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar olsun. Yeni yıl sağlık, mutluluk, neşe, başarı, sevgi ve huzur getirsin. Hayatı avuçlarınızın içinde tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşleri ikiyle çarpın bu yıl... Ve onları gerçekleştirecek zamanı mutlaka ayırın kendinize...
2016 unutamayacağımız güzel anılar yaşatsın. Dünyayı değiştirmeye gücümüz yetmez ama kendimizi değiştirelim.
Kendimize ve dostlarımıza inancımız artsın.
Düş olmadan büyük şeyler yapılamaz.
Güzel yıllar, mutlu yarınlar, güzel dostluklar olsun. Nerede yaşam varsa, orada ümit vardır.
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmadığımız yıl olsun. Dün rüya, yarın ise hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu kılan olalım.
Yeni yılda umutlar gerçek, gerçek mutluluklar sonsuz olsun. Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha tüm yaşanmışlıkları ile tarihe not düşüldü.
Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim ya; ümitler solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallere kavuşman en büyük dileğimiz olsun… Tüm dargınlıklar bitsin ve yerini barış alsın.
Sevgi bestesinin tınıları yüreğinde hissedilsin, hüzünleri dostluk silsin, ümitler hiç bitmesin. Ülkem ve dünya için umutlu, bereketli, 2015'de yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA