Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER DURNA (AKDENİZ)

Güzel işler

Antalya'da son dönemde güzel işler yapılmaya başlandı.
Bu kimi zaman yatırım kimi zaman sosyal aktivite kimi zaman spor alanındaki çalışmalar.
Öncelikle geçen birkaç gün içinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalyalı eski bakan ve milletvekillerini bir araya getirdiği toplantı.
Türk Parlamenter Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Devlet Bakanı Tunca Toskay, Kültür ve Turizm eski Bakanı İbrahim Gürdal, Kültür ve Turizm eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, farklı siyasi partilerden milletvekilliği yapmış çok sayıda isim bu toplantıya katıldı.
Başkan Türel eski tüfekleri bir araya getirerek büyük bir birliktelik örneği verdi.
Hatta Türk Parlamenterler Birliği'nin Antalya Şubesi'nin açılmasına destek vereceklerini söyledi.
Antalya'ya yeni bir kazanım sağlanacak işin temeli atılırken Türel, "Böyle bütünlük, birlik beraberliğin hem Türkiye'ye hem Antalya'ya çok katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.
Yani partiler farklı olsa bile memleket meseli olunca tek çatı altında birleşilebileceği ortaya koyuldu Antalya'da dünya yıldızı Eto'o'nun yaptığı önemli işler dikkat çekmeye başladı.
İnsana "Bu memlekette çok güzel şeyler oluyor" dedirten konulardan biri de bu.
Eto'o önceki gün İstek Yeditepe Koleji'ne giderek genç nesillerle bir araya geldi ve hayatını anlattı.
Hayatını anlatan Eto'o nun Antalyaspor altyapısı için büyük bir temel attığını söylemek sanırım yanlış olmaz.
Eto'o bununla da kalmadı ve antrenman sırasında organ nakli olan hastalarla bir araya geldi.
Topluma çok hayati önem taşıyan organ nakli konusunda mesajlar verdi.
Aslında böyle durumlarda elimizdeki yıldızları ve önemli isimleri kullanarak toplumda duyarlılık oluşturabiliriz.
Bir diğer güzel çalışma ise Antalya Şehir Tiyatrosu'nun (AŞT) yeni sezonda sahneleyeceği oyunlar. Ve bunun ilki 'Huysuz' adlı oyun.
Ben gidemedim ama Sabah Akdeniz Haber Müdürümüz İbrahim Okumamış gidip izlemiş ve anlata anlata bitiremedi.
Nedeninin ise televizyon dizileri ve sinemanın son dönemde aranan ismi olan AŞT Müdürü ve Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür'ün oyunda yer alması olduğunu söyledi.
Hasibe Özgür, Safinaz Özgür, Yunus Derli, Osman Kot, Selim Turgay Deli, Sinem Korola'nın rol aldığı oyundan büyük keyif aldığını anlattı. İçi mesajlarla dolu ve insanları gülme krizini sokan oyunda herkesin performansının muhteşem olduğundan bahsetti.
Hele hele Mehmet Özgür ve oyuncuların seyirciyi oyunun içine dahil etmelerinin enfes bir sanat örneği sergilediğini anlattı durdu.
Dedi ki "Hani sen hep kendi değerlerimize sahip çıkalım diyordun ya. İşte bu Mehmet Özgür ve ekibine de sahip çıkalım" diyerek Antalyalılara çağrıda bulundu. Ben oyuna gideceğim, siz de mutlaka görün.
Hakikaten, Antalya'da çok güzel işler yapılıyor.
Ama kendi değerlerimize sahip çıktığımız müddetçe.
Sağlıcakla ve 'Huysuz' tadı ile kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA