Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bosque sen bizim her şeyimiz misin?

Dünyanın hemen her ülkesinde büyük bir takım, tüm hedeflerinden uzaklaşınca mutlaka radikal önlemler alır. Ama Beşiktaş alamadı. Ve halen alamıyor. Bir hoca düşünün ki, 60 yaşında ve hayatında bir tek takım çalıştırmış... Hatta hayatı boyunca bir tek Madrid'de yaşamış... Ve bir gün yaşadığı yerden binlerce kilometre uzaktan farklı bir kültürden bir teklif alıp Türkiye'ye geliveriyor.
Neden? İlle de John Carew ve Juanfran diye tutturuyor, sırf bonservis bedeli olarak Beşiktaş'a 7-8 milyon dolar geçiriyor ve 4 ay sonra bakıyorsunuz ki sonuç hüsran. Devre arasında getirdiği oyuncuları 'Gönderin' diyor... Sanki bu oyuncular parayla değil de İspanyol sahillerinden toplanan çakıl taşlarıyla satın alındı.
Lig gitmiş, UEFA gitmiş, Türkiye Kupası gitmiş ama gitmeyen bir tek Del Bosque. Hani bir laf vardır bilirsiniz, "İçtiğiniz her sigara ömrünüzden 15 dakika götürür" diye. Sözümüz Beşiktaş yönetimine. Vicente Del Bosque'yi, hani şu arkasında olduğunuzu belirttiğiniz Del Bosque'yi nasıl olsa göndereceksiniz.
3 ay önce yollasaydınız bu kadar yıpranmazdınız... Ama bilin ki Del Bosque ile geçen her gün sizin iktidarınızdan 15 gün götürecektir.
Bizden söylemesi. Yine bilirsiniz ki dost acı söyler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA