Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hakan kazandı

Dün maçı seyretmeyen biri Beşiktaş'ın 2- 0 kazandığını duyduğunda, siyah-beyazlıların Trabzon gibi bir deplasmanda müthiş performans ortaya koyduğunu düşünmüştür. Ama hiç öyle olmadı.
Sahada Beşiktaş diye bir takım yok, sadece kaleci Hakan'ın olağanüstü kurtarışları vardı. Bir kaleci bir maçı nasıl kurtarır diye düşünürsek, hep dün geceki karşılaşmayı hatırlamalıyız. Beşiktaş 9 savunmacıyla maça başlamış, top yapamıyor, ileride topu tutamıyor. Buna karşılık savunma dahi yapamıyordu. Özellikle ilk yarıda Hakan mükemmel oynamasa Trabzon Beşiktaş'ı darmadağın ederdi. Mustafa Denizli maç bittiğinde seviniyor ve gülüyor. Skora sevinebilir ve gülebilir ama takımının oyunundan utanç duymalıdır. Böyle futbol olmaz. Dikkat edin, bu eleştirileri Beşiktaş'ın Avni Aker'de 2-0 kazandığı bir maçtan sonra yapıyorum.

TRABZON İLE KALECİNİN MAÇI

İkinci devrenin başında 10 dakika oynadılar, Ernst'in harika vuruşu golü getirdi ve maç sonra yine Trabzonspor ile Hakan arasında geçti. Beşiktaş takımı böyle oynamamalı. Takım arkadaşına çok basit topları atma kabiliyetinden yoksun çok oyuncu var. Fink bir yabancı. Onun Ekrem'den ne farkı var. Tabata da milyonlarca Euro'ya alındı. Yani, Fink, Tabata, Ekrem ve Uğur'a bakıyoruz, arkasından da Türkiye liglerinde mücadele eden yüzlerce futbolcuya bakıyoruz. Hiçbir farkları yok. Beşiktaş kazanabilir ama bu transfer yanlışlarını kimse ortadan kaldıramaz.
Ya Hakan olmasaydı? Ya dün geceki gibi müthiş oynamasaydı ne olacaktı? Ben size söyleyeyim; Sabiha Gökçen Havaalanı yine karışacaktı, Demirören'e küfür edilecekti ve muhtemelen Denizli istifa edecekti. Hakan herkesi geçici olarak kurtardı.
Trabzon da vahim durumda. Pozisyon buldular ama plansız oynuyorlar. Yetenekli oyuncuları az ve nasıl hücum edecekleri bilemiyorlar. Hakan'dan sonra gecenin yıldızı Kuddusi Müftüoğlu idi. Hakemler için Trabzon'daki maçlar zor olur. Ama Müftüoğlu gecenin en başarılı isimlerindendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA