Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Paçaları tutuştu

Futbol Federasyonu, iki aylık performansı ile Türk Futbol Tarihi'nin en eyyamcı, en kötü ve Türk futboluna uzun vadede en fazla zararı verebilecek potansiyele sahip federasyonu gibi görünüyor. Verdikleri tüm kararlar eyyam ve kıyakçılık kokuyor.
Yabancı sayısını sınırsızlandırıp bazı takımlara kıyak yapıyorlar ve bir TFF Yönetim Kurulu Üyesi'nin bunu itirafı maalesef kameralara yakalanıyor.
Şike olayını öteliyorlar. Etik Kurulu topluyorlar. Sonra da "Delil yok. Gizlilik kararı var" diyorlar. Bu sefer de UEFA'ya rezil oluyorlar. Gizlilik kararı Etik Kurul toplanmadan önce de vardı. O halde bu kurulu niye oluşturup kozmik odayı kurdunuz beyler?
Avrupa'da köy takımlarının uyguladığı play-off sistemini apar topar Türkiye'ye getirip sözüm ona ligde heyecan ve kaliteyi arttıracaklarmış.
Bursaspor'un cezasını kaldırıveriyorlar. Hem komik hem de tüm sporseverleri aptal yerine koyan bir gerekçe ileri sürülmüş: Bursa seyircisinin iyi hali. Bursaspor'un son bir aydaki Gomel ve Anderlecht maçlarında seyirci taşkınlık yapmamış. Sevgili Aydınlar; siz bizi aptal mı zannediyorsunuz?
Gomel'in seyircisi mi geldi? Gomel ve Anderlecht ile Bursaspor'un seyircisinin ne alıp veremediği olsun?

SONLARINI HAZIRLIYORLAR
Ve dün akşam bomba patlıyor. TFF, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men ettiğini açıklıyor. Ama bunu inisiyatifiyle yapmıyor, yapamıyor. UEFA, "Ya Fenerbahçe çekilsin, ya da sen göndermeyeceksin. Yoksa Türk futbolu ağır cezalarla karşılaşabilir" ultimatomunu verince federasyonda herkesin paçaları tutuşuyor. Haftalardır alınamayan karar, bir çırpıda çıkıveriyor.
Yapmayın bunları... Hem kendinizin hem de Türk futbolunun sonunu hazırlıyorsunuz. Futbol Federasyonu'nda bu kadar saygın isim, bu kadar başarılı işadamı bir araya gelmişken saygın olmayan böylesine kararlara imza atmak niyedir acaba?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA