Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Faik Işık'ın gerçek yüzü ortaya çıktı

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık için ne söylemek istiyorsunuz?
Yaptığı rezillikler ortada... Önce savcı ve polisler için yüzlerce bilet alarak beleşçilik yaptıkları suçlamasında bulundu, sonra döndü. Fenerbahçe eski İkinci Başkanı ve Aziz Yıldırım'ın can dostu Vefa Küçük'ün ailesine hakaret etti. Bununla da yetinmedi; aynı Vefa Küçük'ü, Adnan Oktar'ın müridi vasıtasıyla tanıdığını söyledi. Sonra canlı yayında "Ben Aziz Yıldırım'ın avukatlığını bıraktım" dedi. Sonra da milyonlarca kişinin önünde küfürler etti. Ardından Beyaz TV binasından yalınayak koşarak uzaklaştı. Gitti, çöp konteynerlarının arkasına saklandı. Tüm Fenerbahçe camiası bu adamı kendilerine ve başkanlarına yakıştırabiliyorlarsa ben bir şey söylemiyorum. Beyaz TV'deki programında adamın gerçek yüzü ortaya çıktı. Bu adamın Fenerbahçe Kulüp Başkanı'nın avukatı olmasını bırakın, trafiğe bile çıkması riskli olabilir. Kurnazlığa bakın, bestekar bir arkadaşına bir marş besteletmiş ve bunun tanıtımını yapma mücadelesinde... Fenerbahçe marşı bellidir ve herkes tarafından bilinir. Başka bir marşın bestelenmesi tamamen ticari bir reklamdır. Bu adamın, Aziz Yıldırım'ın avukatı olduğu dönemde yaptıkları gerek başkana gerekse Fenerbahçe'ye hem maddi hem de manevi tahribat yaratmıştır.
Allah Aziz Yıldırım'ı bu adamdan kurtarsın! Eğer Beyaz TV'deki rezilliklerinden sonra, Yıldırım tıpkı zamanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi onu yanından uzaklaştırırsa en doğru hareketi yapmış olur. Tabii önümüzdeki dönem 'Truva Atı' gibi davranmış olan Faik isimli bu avukatın geçmişini araştırıp onu Aziz Yıldırım'ın yanına nasıl girebildiğini ortaya dökmeye çalışacağım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA