Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

İki yüzlü takım

Dün gece Kadıköy'de iki ayrı F.Bahçe izledik. İlk devre hiçbir şey yapmayan, üretmeyen ama ikinci yarı maçı kopartan bir F.Bahçe vardı sahada. Tabii ki ilk devredeki kötü F.Bahçe'nin çeşitli nedenleri vardı. Aykut Kocaman bir 'deneme' yaptı. Deneme tutmayınca da ikinci yarıda doğru pozisyon değişiklikleriyle alışılmış F.Bahçe geldi. İlk yarıya bakıyoruz; Orhan Şam, sağ bek; onun önünde de Gökhan Gönül oynadı. Mehmet Topuz da ortaya çekilmişti. İleride de Semih ile başlamıştı Aykut Kocaman. Oyun tıkanıverdi. Orhan Şam, ne savunma ne hücum olarak hiçbir şey yapamadı. Bekir, 'Ona yakın oynayayım' dedi, göbek açıldı. Kanatlar iyi işlemeyince de Semih dolaştı durdu. Üstelik Belediye de az takım değil. İyi kapandılar, iyi yardımlaştılar. Ve bu yarıda da öne geçecek pozisyonu buldular. İkinci yarı, Gökhan Gönül her zamanki yerine çekildi. İleriye de Bienvenu geçti. Ve maçın belki de en kritik dakikaları geliverdi. Kim ne derse desin F.Bahçe, Stoch'tan çok daha fazla yararlanmalı.

REHAVET VOLKAN'I ETKİLEDİ
Çok iyi niyetli, çok fedakar ve her zaman için yaratıcı özelliklere sahip. Attığı ilk gol geçen sezon attığının bir benzeri. Topa iyi vurdu. Ayrıca Gökhan'a yaptığı asist de mükemmeldi. Defansif yönü çok iyi olmasa da Stoch, yaratıcı bir oyuncu. Arka arkaya gelen 3 gol herkese 'iş bitti' dedirtti. Ama bu rehavet herhalde en çok kaleci Volkan'ı etkilemiş olacak ki çok hatalı 2 gol yedi. Webo'nun yumuşak kafasını içeri alması, sonra da sektirdiği topun nereye sektiğini fark edemeyip golü yemesi Volkan'a yakışmadı. Bu yenen goller pek tabii ki kaliteyle değil, konsantrasyon eksikliğiyle ilgili.
Hakem Cüneyt Çakır'ın ilk defa kulağını çekiyorum.
Belki birçok kişi fark etmedi ama ciddi haksızlık yaptı. Ufak tefek şeylere sarı kart gösteren Çakır, ilk yarıda arkadan müdahale yapan ve kartı olan Orhan Şam'ı oyundan atamadı. Hele ikinci yarıda yine sarı kartlı Gökhan'ın bir Belediye ani hücumunda, açık koluyla topu kesmesinde de 2. sarı kartı veremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA