Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Belgrad'da kazanan alkışlanır

Anadolu Efes, Belgrad'da skora kolaymış gibi yansıyan bir galibiyet alsa da; Belgrad'ı yaşayan bilir. Hadi sen ve de ben diyerek fazla abartmayalım. Ama o Partizan formasının içine Ufuk'u, Harun'u ve Orhun'u da bugünkü halleriyle bile koysun, o delice destekle onlar da oynarlar sana en azından bir çeyrek... Anadolu Efes, 10-0'lık bir seri yemesine rağmen üstüne koyduğu 33-7'lik seriyle "Ben her zaman savunma takımıyım" diye haykırdı. O galibiyet bence Efes'in İstanbul'un ciddi adaylarından biri olduğunun göstergesiydi. Bana sorarsan, temsilcilerimiz içinde en hazırı da Efes.

KARALAR BAĞLAMA
Fenerbahçe Ülker'in yenilgisiyle sakın karalar bağlama! Turkish Airlines Euroleague'in favorilerini şöyle bir sayarsan CSKA, Panathinaikos, Barcelona öne çıkar. Hemen onların arkasından dün de, bugün de, yarın da Caja Laboral yerini alır; Maccabi gibi, Real Madrid gibi... Coach Ivanoviç'in yıllardır orada olması ve Prigioni gibi kariyerinin en üst düzeyini yaşayan bir saha içi liderine sahip olmaları, onların en büyük artıları. Fenerbahçe de, Caja Laboral de bugün içeriyi kullanmaya çalışarak bugünün basketbolunun doğrusunu ortaklaşa koydular sahaya... Son bir kaçan, bir giren şut onlara gülünce, zoru onlar başardı. Ama final-four'un İstanbul adından dolayı daha da fazla sorumluluk yüklenecek olan Ukiç ve arkadaşları, Spahija'nın önderliğinde mutlaka son 16'da yerlerini alacaklardır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA