Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT DİDİN

Ivkoviç farkı

Fenerbahçe maçı Euroleague'in kalitesine ve çekişmesine çok doğru bir örnek oldu. Olympiakos'u kaale almayan birçok yazı okudum. Tabii ki kadro alıştığın Olympiakos starları değil. Ama kenarda Ivkoviç, onun savunma inancı, öğreticiliği ve liderliği var. Eski yıllara göre daha güçsüz Olympiakos'un en kuvvetli halkası. Ukiç'in çok doğru organizasyonlarında Fenerbahçe Ülker, "Hah şimdi kopartıyor maçı" derken asla yılmadı Olympiakos...

Sürekli 5-6 sayı geriden gelirken maçın kopmaması Spanoulis & Co'ya büyük güven sağladı. Her ne kadar tribünler alışılan Pire cehennemini yaşatmasa da maçın sonuna % 50-50 girildi.

Başında söyledik ya; burası Euroleague! Olympiakos topu normali oynayarak içeri sokabilse garantileyeceği maçta Gist'in müthiş bir uzanma yeteneğiyle kazandırdığı o inanılmaz (maçı da sana kazandıracak) topu, biz Bogdanoviç'e kendimizi gösteremeyince biraz da erken çalınan beş saniye düdüğüyle çöpe attık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA