Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DİLEK GÜNGÖR

Komplocular sahneye çıktı!

Türkiye'de ekonomi bir anda gündemden düştü. Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesi, af ve yargının Andımız kararından sonra başlayan tartışmalar ve ittifak gündemi piyasalara etki etmeye başladı.
Örneğin dün...
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı "ittifak bitti" açıklaması döviz kurlarını kısa süreliğine zıplattı.
Bahçeli'nin toplantı çıkışında "Cumhur İttifakı devam ediyor" şeklinde düzeltme geçmesi dövizi toparladı ama borsa tarafında sert düşüş oldu.
Hemen komplocular sahneye çıktı.
Senaryolar yine müthiş!
Ülkenin hiç sorunu yokmuş gibi birileri ittifak açıklamalarından vazife çıkarıp alttan alta erken seçimi gündeme getirmeye çalışıyor.
"Vay efendim... Yerel seçimlerden sonra Cumhur İttifakı tamamen sona erecekmiş... MHP önderliğinde muhalefetin katkısıyla ülke yeniden bir seçim atmosferine sokulacakmış..." Bunları duyunca güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
Türkiye ekonomide kritik bir sınav verirken siyasi partilerin sorumlu davranması gerekmez mi? Bakın, her kelime ve her cümle komplo teorisyenleri tarafından nerelere çekilip finans çetelerine servis ediliyor. Aman dikkat!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA