Kaptan cumartesi günü İstanbul'dan Adapazarı'na gitti.
Hafta sonunu geçirmek için.
Takıldık:
- Adapazarı'nın ıslama köftesi meşhurdur.
- Bilmez miyim?.. Gelmişken yemez miyim?
- Ama bir porsiyondan fazla yeme... Kilo alırsın.
- Ben her zaman ölçülü yerim... Formumu korumak zorundayım.
***
"Bilmeyenlere" özet bilgi sunalım.
Dilimlenmiş ekmek "haşlanmış kemiğin suyuna" batırılır.
Ve ızgarada "köfteyle beraber" pişirilir.
"Közlenmiş biber ve domatesle" servis yapılır.
***
Hakan Şükür İtalya'da oynarken, Adapazarı'ndaki ailesinden "ıslama köfte" isterdi.
Onlar da "uçakla gönderirlerdi."
HHH
"Kaptan" dedik:
- Adapazarı'nda yeni bir inşaat var... "Hakan Şükür İş Merkezi." Gitmişken bir gez, bakalım beğenecek misin?
Hakan Şükür başladı gülmeye.
O futboldan kazanıyor.
Kazandığını "çarçur" etmiyor.
Yatırım da yapıyor, hayır işi de.
Ve "hemşehrileri" onu çok seviyorlar.
Sevmeselerdi, Adapazarı Belediye Başkanı Aziz Duran koca bir bulvara "Hakan Şükür'ün adını" verir miydi?