Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YAVUZ DONAT

Hesap

Lokantadasınız... 4 kişisiniz... Kaz eti yiyeceksiniz.
Kaz önce haşlanır... Sonra fırınlanır... Yağ ve tuz kullanılmaz... Zira... Zaten tuzlu... Ayrıca derisi de yağlı.
Masanıza kaz eti (Dört porsiyon... İki but, iki göğüs) ile birlikte...
Kaz suyu ile pişirilmiş bulgur pilavı gelir.
Yanında turşu... Tandır ekmeği.
Yemeğin üstüne Kars helvası... "Un helvası... Pekmezli."
- Nuran Hanım... Hesap lütfen?
Kars Kaz Evi
'nde... Hesap 240 lira.
Daha ucuz yerler... Var elbette.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA