Türkiye'nin en iyi haber sitesi
REFİK DURBAŞ

Hastanede kedi düşmanı...

Balat Or-Ahayim Hastanesi'nde uzman doktor olarak çalışıyorum. Hastanenin geniş ve yeşil bahçesinde yıllardır yaşayan 3-5 kedi var. Hayvanları seven biz iki doktor hastalardan kalan yemeklerle onları besliyoruz, yaralandıklarında ameliyat ettiriyoruz, kısırlaştırıyoruz.
Ne yazık ki, hastanede sokak hayvanlarına saplantı derecesinde düşman biri var. Vukuatları arasında bir kediye tekme atıp kalçasını kırmak (ameliyat ettirdik), doğuran bir kedinin yavrularını annesiz olarak atmak (iyi ki haberimiz oldu da, ardından annesini yetiştirdik), kedileri torbaya koyup attırmak... Bunlar bizim bildiklerimiz.
En son geçen hafta sonu bahçenin yıllanmış (kısırlaştırılmış) kedilerinden Ceyn'i kendi eliyle torbaya koyup attırmış... Canlıya saygısı olmayan birinin böyle bir hastanede çalışması mümkün mı? Dr. FAZİLET KARATUM

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA