Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Hayatın cilveleri

Bazen hayatta yapmak istediklerimizle, ulaştığımız yer arasında, dağlar kadar fark vardır.
Hayat çoğu zaman planlamadıklarımızdan oluşur çünkü.
Hatta hiç ummadığımız, aklımızın köşesine bile gelmeyen ihtimaller zinciri, bazen hepimizi öyle noktalara sürükler ki şaşar kalırız! Bakın yazar Robert Hillger, bu tabloyu minicik bir iki paragrafta, çok güzel anlatmış:
"Hayatta kaç kere bir şeyi yapmak istedik ve o büsbütün, bambaşka bir şey oldu. Kütüphaneden eve getirdiğimiz kitap, istediğimiz kitap değildir, fakat birdenbire gözlerimizin önünde yepyeni bir ilgi alanı açar. Ben bir öğrenci tanırım, bir gün aceleyle yanlış bir sınıfa girdi, orada tartışılan konu o kadar hoşuna gitti ki aniden onun ideali oldu. Aynı kişi günün birinde bu dalgınlığı nedeniyle tartışılan konu üzerine profesör oldu. Yanlış olan şeylerin yarısının, sonradan sizi şaşırtacak şekilde doğru çıkmasının hayatın bilmediğimiz cilvelerinden biri olduğunu unutmamalıyız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA