Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FAHRETTİN ALTUN

ŞEHİR bahsine bir haşiye

Belki duydunuz, belki duymadınız. İki gün önce kurucuları arasında yer aldığım ve 7 yıldır görev yaptığım İstanbul Şehir Üniversitesi'nden Ali Atıf Bir gibi yanlış bir ismin rektör atanması nedeniyle, iki arkadaşımla birlikte istifa ettim. Yeni rektör ataması sadece üçümüzü değil, üniversitedeki pek çok öğretim üyesi arkadaşımızı ve öğrencilerimizi de rahatsız, hatta ve hatta rencide etti. Öğrencilerim, bizim istifamızın ardından "Yeni Rektörü değil, Hocalarımızı Geri İstiyoruz" diye bir eylem organize ettiler. Sağ olsunlar, var olsunlar.
Ne var ki bazı öğretim üyesi arkadaşlarım, bizim istifamızla birlikte kendilerini zor durumda bıraktığımızı düşünmüşler. Gerekçeleri ise, bizim istifa edip, onların istifa etmemesiyle birlikte yeni rektör atamasını destekledikleri yönünde bir havanın oluştuğunu düşünmeleri. Elbette, böyle bir hava oluşmamalı. Onları çok iyi anlıyor ve saygı duyuyorum. Fakat kendilerinden de bizim istifamıza yersiz bahaneler üretmemelerini, kararımıza saygı göstermelerini rica ediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA