Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Her maç final

Rıza hoca, "İç saha, dış saha ayrımı yapacak halimiz yok. Beşiktaş için artık her yer İnönü. G.Antep ve Sakarya'yı yenersek, G.Saray ile tarihi bir derbi oynarız" diye konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, dün düzenlediği basın toplantısında ligdeki durumlarını değerlendirirken, bazı futbolcularına da üstü kapalı ultimatomlar gönderdi. "İçerde, dışarda artık her maçımız final" diyerek söze başlayan Rıza hoca, "Her maçı üç puanla kapatmak istiyoruz. Beraberlik lüksümüz yok. G.Antep ile kritik bir maça çıkacağız. Rakibi analiz ettik. Futbolcular ne yapacaklarını biliyorlar. Kazanıp, Sakaryaspor'u da üç puanla geçmek istiyoruz. Bunu başarırsak, G.Saray ile tarihi bir maç oynarız. Ama bizim için dönüm noktası G.Antep maçıdır" diye konuştu.

Hakemlere destek
Takımı 11 kişi değil 18 kişi olarak düşündüğünü de vurgulayan Çalımbay, "Herkes göreve hazır olacak. Denizlispor maçını yedeklerle kopardık. Tümer ve diğer eksiklerimiz için üzgünüz. Tümer hırsının kurbanı oldu. Hata yaptı ve bedelini ödüyor. Gerekli uyarıları yaptım. Artık ucuz kartlarla takımı yalnız bırakmayacak" dedi. Beşiktaş maçlarındaki hakem hatalarına da değinen siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Hakemlere saygımız var ve destekliyoruz. Hakemlik yürek ister. Elbette hatalar olacak. Ancak kasıtlı olduklarını düşünmüyorum. Taraftarlarımız ise geçmişteki hatalardan dolayı önyargılı. Umarım bundan sonra hata da, önyargı da olmaz" temennisinde bulundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA