Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Savaş Çıktı

Gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş, Mehmet Topuz'dan sonra Rizespor'un genç yıldızı Fahri için de G.Saray'la kapışıyor

Lig bitmeden transfer savaşı çıktı. Gelecek sezon için kadrosunu yenileme çalışmalarına başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin genç yıldızlarına kancayı takarken, listede G.Saray'ın istediği isimlerin de olması dikkat çekiyor. Siyah-beyazlılar G.Saray'a ilk golü Denizlispor'un yıldızı Ersen Martin ile attı. Sarı-kırmızılı ekibin de istediği golcü futbolcu ile anlaşan Beşiktaş, kulübü ile de anlaşmak üzere.

Fahri tamam
Ümit Milli Takım'ın Arnavutluk'u 4-0 yendiği maçta ilk golü atan Kayserisporlu Mehmet Topuz için de iki takım devreye girerken, son kapışma Rizespor'un yıldızı Fahri'de yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin ısrarla istediği Fahri için Rıza Çalımbay'ın da devreye girdiği ifade edildi. Cuma gecesi Ümit Milli Takım'ın Arnavutluk ile oynadığı maçı izleyen Çalımbay, "Hepsi iyi futbolcu. Tabii ki transferlerini gerçekleştirmek isteriz" şeklinde konuştu. F.Bahçe alt yapısında yetişen Fahri'nin de Beşiktaş taraftarı olduğu ve eski teknik direktörü Çalımbay ile görüşüp anlaşma yaptığı bile iddialar arasında. Fahri'nin Rizespor ile 1 yıllık daha sözleşmesi var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA