Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Demirören'e tam destek

Basketbol maçındaki olaylardan sonra Beşiktaş ile F.Bahçe arasında büyüyen gerginlikte, siyah-beyazlı muhalefetin lideri Fikret Orman da başkan Demirören'e tam destek verdi

Beşiktaş'ta muhalefet lideri Fikret Orman Başkan, Fenerbahçe ile yaşanılan polemikle ilgili başkan Yıldırım Demirören'e tam destek vererek, "Başkanımız ne diyorsa camia olarak arkasındayız" dedi. Demirören'in kulübün çıkarlarını korumak için masaya yumruğunu vurmasını onayladığını vurgulayan Orman, "Türk futbolundaki gelişmeleri üzüntü ve kaygıyla izliyorum. Gönül ister ki, Türk futbolunun sağlıklı işlemesi için daha dikkatli olmak gerek. Ancak görüyorum ki futbolu saha dışına taşımak isteyenler ve bu kargaşadan medet umanlar var" diye konuştu. Orman, Beşiktaş'ın 100 yılını devirmiş köklü bir çınar olduğunu da vurgulayarak, "Bunu kimse unutmasın. Beşiktaş'a yapılan bu çıkışlar ve saldırılar karşılığını bulur. Özellikle de F.Bahçe'nin yaptığı gibi olaylar saptırılıyorsa ve belli bir amaca yönelik yapılıyorsa... Başkanımız Yıldırım Demirören'in tavrının ve açıklamalarının arkasındayız. Camia olarak onun yanındayız" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA