Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Kalede oynamam!

Kartal'da kale hariç her mevkide oynayabileceğini belirten Ahmed Hassan, "Takımın başarısı için sol, sağ ve defans farketmez" dedi

Afrika Kupası'nda Mısır'ın şampiyonluğunda büyük katkısı olan Ahmed Hassan, kale hariç her mevkide oynayabileceğini söyledi. Afrika Kupası dönüşü teknik direktör Tigana tarafından kısa bir süre PAF takımına gönderilen ve sonra takıma dönerek başarılı bir performans sergileyen Ahmed, "Sergen ve Tümer'in yokluğunda hocam bana forvetin arkasında serbestlik tanıdı. Bu mevkiye yabancı değilim. Uzun dönem bu görevde oynadım. Önemli olan takımın başarısı...

SOL KANATTA OLABİLİR

Sağ kanatta da, hücumun gerisinde de oynarım. Hatta solda bile oynayabilirim. Önemli olan takım olarak iyi olmamız. Biz son haftalarda takım olmayı başardık. Herkes iyi niyetle mücadele ediyor ve kazanıyoruz. Şimdi en önemli rakiplerimizden Kayserispor ile oynayacağız. Kayserispor maçlarını da kazanırsak hem Türkiye Kupası hem de lig üçüncülüğü için önemli bir avantaj yakalarız" şeklinde konuştu.

TEKLİF ÇOK, KARAR YOK

Tecrübeli oyuncu, İngiltere ve Rusya'dan çok ciddi teklifler aldığını da belirterek, "Ama benim için İngiltere daha iyi... Şu anda beklemedeyim. Sezon sonuna kadar düşünüp bir karar vereceğim. Fakat Beşiktaş'ta da kalmayı isterim. Yönetim ile zamanı gelince görüşeceğiz" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA