Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Al kupayı bul parayı!

Beşiktaş?ta unutulmaya yüz tutan ?prim? kavramı yeniden gündemde. Türkiye Kupası gelirse futbolcular 10?ar bin dolar alacak

Beşiktaş gözünü Türkiye Kupası'na dikti. 2003-04 sezonunun lider geçilen ilk yarısının ardından büyük bir düşüş yaşayan ve geçen sezon ile bu sezon da çok kötü günler geçiren Kartal'da, uzun süredir 'prim' sözü unutulmuştu. Ancak ligde zirve yarışına çok önce havlu atan siyah-beyazlı kulüpte yönetim hiç değilse Türkiye Kupası'nın kazanılmasını hedefliyor. Takımın son haftalarda yaşadığı çıkış da bu konudaki umutları artırdı. Kupa için eskisinden daha iyimser olan yöneticiler de takımı motive etmek için kesenin ağzını açtı.

HİÇ DEĞİLSE TESELLİ
Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde yönetimin futbolculara 10'ar bin dolar prim vereceği bildirildi. Bu primler, kupa maçlarından elde edilecek gelirle ödenecek. Genel sekreter Kenan Öner, teknik kadro ve futbolcularla konuştuklarını belirterek, "Hepimiz aynı fikirdeyiz. Türkiye Kupası'nı istiyoruz. En azından bize bir teselli olur. Gelecek sezondan itibaren de bu kötü günlere sünger çekeceğiz. Beşiktaşlılar'ın bundan sonra üzüntü yaşamaması için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA