Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Toparlanma seremonisi!

Mustafa Denizli'nin mukavele yenilemesi bir törene dönüştürülerek sezon bitiminden bugüne kadar olan sürede oluşan şüpheler ve güven eksikliği bir ölçüde giderildi.
Ligin bitmesinden hemen sonra ortaya çıkan hocanın görevi bırakma resti, bunun doğurduğu şaşkınlık ve peşinden gelen transferdeki sıkıntılı sürece bu toplantı yeni bir yön verdi. Bu görüntü ümit verici. İmzadan öte, bu törenin arkasında var olan amacı yerine ulaştırdı.
Elbette hocanın 'Bırakabilirim' cümlesiyle başlayan şok sürecini tamamen bitirmedi ama hiç olmazsa gündemi bir süreliğine farklı bir yere çevirerek işin içindekilere nefes aldırdı.
Antrenmanların başlaması ve hazırlık maçları ile de farklı görüntüler oluşacak. Sonuçta zaten iş dönüp dolaşıp sahaya gelecek. Önemli olan da, Beşiktaş'ın bu sezonu başarılarla geçirmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA