Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yoksa hayatımız şaka mı?

Şaka programlarının artmasıyla vatandaş paranoyak oldu. Başına bir iş gelen önce etrafta kamera arıyor

Geçen gün Show TV'nin haberlerinde izledim. Hırsızlık ihbarı üzerine polisler adamın işyerine geliyor. Üniformalı polisler, adamdan kimlik ibraz etmesini istiyor. İşyeri sahibi, alaycı bakışlarla polisleri süzüyor ve diyor ki,

"Ne bu? Kamera şakası filan mı?" Polisler yarım saat dil döküp, olayın "şaka" olmadığı konusunda adamı ikna etmeye çalışıyorlar... Ekrandaki şaka ve gözetleme programlarının sayısının hızla artması, sokaktaki vatandaşı ister istemez "kamera manyağı" yaptı. Artık kimse yaşadığı olayın "gerçek" olduğuna inanmıyor. Kim bilir bu ruh hali içinde ne olaylar yaşanıyordur...

Belediye'nin kazdığı çukura düşen vatandaş: "Heh heh... Hangi kameraya el sallayacağız? Keşke aşağı bi sünger filan koysaydınız da şu ayağı kırmasaydık yani..."

Evine haciz gelen vatandaş: "Yahu amma hazırlanmışsınız ha? Şu haciz emrine bak... Mühür filan gerçek gibi valla... Hangi kanal abi? Saat kaçta yayınlanacak?"

Sokakta kapkaça uğrayan vatandaş: "Pes valla Çetin ağabey, kasketi gözlüğü çekmişsin ama tanımadım sanma... Seni gidi seniii... Çetin Abiii... Dur yavaş koş, bak bu yaşta kalbine filan inecek..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA