Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

Okurumuz Ferdi Kalem soruyor: Digitürk reklamlarında Çınar, çok daha ucuza mal olan üyelik yerine neden yüz milyonlar harcayıp kendisine eskrim kıyafeti ve aksesuarları alıyor ki?

NE DEMİŞ?
"Bomba uzmanları ve bomba tanıyan köpekler stadı araştırdı..." (Lig TV muhabiri Mustafa Öztoprak'ın sözleri)

GAF KÜRSÜSÜ
"Çocuk yaştaki çocukların sahnede ellerinde mikrofonla başlarına peçete filan atılması benim midemi bulandırıyor." (Beyaz'ın "Yıldızlar Sınıfı 3"deki sözleri)

BİZİM DECODER
Bu akşam gerilim filmlerinden hoşlanan Digitürk abonelerini PrimeMax'deki bir "oyunculuk ve yönetmenlik gösterisine" davet ediyorum. Ünlü yönetmenlerin başyapıtlarının yayınlandığı PrimeMax'deki "Altın Filmler" kuşağında bu akşam Stanley Kubric'in yönettiği "Cinnet" (The Shining) adlı film saat 21.00'de ekrana gelecek. Başrollerde Jack Nicholson, Shelley Duvall ve Danny Lloyd var. Film, korku edebiyatının ustalarından Stefan King'in romanından uyarlanmış. Yönetmen Stanley Kubrick ise "Spartacus" ile parlayıp, daha sonra "Lolita", "2001: Uzay Yolu Macerası", "Full Metal Jacket" ve "Gözü Tamamen Kapalı" ile doruğa ulaşmış bir yönetmen. Eh, Jack Nicholson'un oyunculuğundan söz etmeye gerek olmadığına göre "Cinnet" bu üç duayenin elinden çıkma bir "sinema resitali" olarak kumandanızın tuşunda duruyor, "davranın" derim. Film, bir otelde ailesiyle birlikte müdürlük yapan bir adamın deliliğe varan müthiş duygusal değişimini anlatıyor. Eğer işi oyunculuk olanların arşivlerinde yoksa, mutlaka bu akşam filmi kaydedip, kaseti baş uçlarına koysunlar. Zira ben izledikten sonra Jack Nicholson'- un bu film sırasında gerçekten "kafayı sıyırdığını" düşünüp, endişelenmiştim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA