Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Altaylı küplere bindi

Bu hafta Teke Tek programında izleyicilerden gelen bir eposta, Fatih Altaylı'yı çileden çıkardı. Kars'tan e-posta gönderen izleyici, mesajında Altaylı'ya şöyle diyordu: "Yıkılan anıtı savunduğun kadar keşke ülkemizde yıkılmaya yüz tutmuş İslam tarihi eserlerimizi de savunsaydın. Hangi milletin çocuğu olduğun, savunduğun şeylerden çok açık bellidir. Delikanlıysan, canlı yayında bu e-postayı okursun..."
Altaylı, bu mesajı okuduktan sonra kameraya dönerek, o izleyiciye hitaben şöyle konuştu:
"Okuduk... Ey bunu yazan dangalak, sen hakiki bir dangalaksın. Adını vermeyeceğim, çünkü hoşuna gider, arkadaşlarına hava atarsın benim mail'imi okudular falan filan diye. Bak Allah'ın salağı, bu heykeli diken ben değilim, senin belediyen... Ben heykele hangi milletten diye bakmam. Ben güzele güzellik diye bakarım. Hani bu heykeli yıkıyorlar ya, sana yollasınlar, ne yapacağını bilirsin..."
Aman ki ne aman... Bu şimdiye dek gördüğüm en sert sunucuizleyici diyaloğuydu. Altaylı keşke bu mesajı hiç okumasaydı diye geçirdim içimden...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA