Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu da dizi kokteyli

Bu sezon, dizi karakterleri arasında transferler yaşandığına şahit olduk. Aynı yapım şirketine ait dizilerin birbirlerine destek olmak adına, birbirlerinin karakterlerini misafir ederek paslaştıklarını da gördük. Ancak önümüzdeki hafta bir ilk'e şahit olacağız: Dizi kokteyli!
Star TV'de ekrana gelen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve TRT 1'in absürt komedisi Leyla ile Mecnun, Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atıyor. Gündeme ilişkin göndermeleriyle dikkat çeken iki dizi, önümüzdeki hafta ortak birer bölümle ekranlara gelecek.
Adam Film tarafından gerçekleştirilen, genel yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı Behzat Ç. ile Eflatun Film tarafından gerçekleştirilen Leyla ile Mecnun önümüzdeki hafta birbirinin içine geçecek.
Çarşamba günleri yayınlanan Leyla ile Mecnun'un 4 Mayıs'ta ekrana gelecek bölümünde Mecnun ve arkadaşları karıştıkları bir olay nedeniyle Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı karizmatik polis Behzat Ç. ve ekibi tarafından gözaltına alınacak. Mecnun ve arkadaşlarının sorgusu ise 8 Mayıs'ta ekrana gelecek Behzat Ç.'de izlenecek. Böylece farklı kanallarda yayımlanan iki dizi, televizyon tarihinde ilk kez iç içe geçen bölümlerle ekrana gelmiş olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA