Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Verimli bir dedektif

Arif Verimli, soyadı gibi alanının en verimli uzmanlarından... Onun hafta içi her sabah Müge Anlı'nın programında yaptığı psikolojik analizleri dikkatle dinliyorum. Özellikle faili meçhul olaylarda, eldeki verilerden yola çıkarak çizdiği muhtemel suçlu profillerindeki isabet şaşırtıcı.
Ancak son zamanlarda Arif Verimli hocamızın kendi alanını da aşıp dedektifliğe doğru hızla yol aldığını görüyorum. Artık teknik ve hukuki konularda da görüş ileri sürmeye başladı. Hani bıraksanız, bir sigara izmaritinden ya da bir ayak izinden yola çıkıp suçluyu ensesinden yakalayacak gibi.
Bu arada Müge Anlı, Arif Verimli ve Avukat Rahmi Özkan yıllardır stüdyoda edindikleri ortak tecrübe sayesinde adeta özel bir kriminal tim haline geldiler.
Hani bu üçlüyü alıp Kanıt benzeri bir dramada oynatsanız, kimse yadırgamayacak.
Diğer yandan Müge Anlı'nın Türkiye'nin dört bir yanında açtığı Ödev Evleri'ni büyük bir takdir ve memnuniyetle izliyorum.
Her gün üçüncü sayfalarda içimizi karartan, kendisinin de ilmek ilmek çözmeye çalıştığı kriminal suçların ardında hep eğitimsizliğin yattığını en iyi bilen, gören kişi meslektaşımız Müge olmalı.
Sadece sonuçla değil, sebeple de ilgilenmesi beni mutlu ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA