Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Benden 10 puan

Hasbelkader müzik yarışmalarında jüri üyeliği yaptığım için kulağım eğri ve doğru notayı ayırt etme konusunda ehlileşti. Bu nedenle Emine Erdoğan'ı Şanlıurfa'da Muazzez Ersoy'a eşlik ederken izlediğimde "Helal olsun" dedim. "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısında yılların sanatçısı Ersoy ile gerçekten profesyonel standartlarda düet yaptı.
Bir kere, hiç zorlanmadan aynı tonu buldu. Ritmi hiç kaçırmadı. Usül ve makam açısından tek bir falso yapmadı. Kendinden ekolu gırtlağı ile şarkıya muhteşem bir derinlik kattı. Özetle, şarkıyı yılların profesyonellerine taş çıkartacak kadar mükemmel okudu.
Emine Hanım, liderliğini yaptığı sosyal sorumluluk kampanyalarıyla tanınır. Özellikle muhtaç çocuklar konusundaki duyarlılığı ile bilinir. Eğer geliri bir yardım kuruluşuna bırakılacak Türk Sanat Müziği albümünde ünlü sanatçılarla düet yaparsa, hatırı sayılır bir gelir elde edilir. Ayrıca kulağımızın da pası silinir. Bence Emine Hanım bu naçizane öneriyi ciddi ciddi düşünmeli...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA