Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En şanssız masa nasıl olur?

Her ne kadar Şanslı Masa'da sıradan vatandaşlar gibi gösterilenler, sonradan oyuncu çıkıyorsa da; ortada eğlenceli bir durum komedisi var. Geçen akşam, para kazanmaya çalışan delikanlı ile sevgilisi arasındaki konuşma müthişti. Delikanlı, sevgilisine "Bir estetik cerrahı arkadaşım var, senin şu karpuz gibi yanaklarını biraz toplatalım" deyince kız fena halde bozuldu, sevgilisine veryansın etti. Ama bir dakika geçmeden sordu: "Göğüs de yapıyor mu?" Hahahaaaay!
Kadın her yerde kadın, öyle değil mi?
Şimdi bu Şanslı Masa furyası başladı ya, aklıma bir hinlik gelmiyor değil. Cesareti olan denesin derim.
Diyelim ki, nefret ettiğiniz birini ele güne rezil etmek istiyorsunuz. Onu dışarıya, yemeğe çıkarttınız. Fenerbahçe sahilinde bir kafeye girdiniz. Bir dakika sonra, önceden anlaştığınız bir arkadaşınız, garson edasıyla geldi ve "Efendim siz 100'üncü şanslı müşterimizsiniz. Bugün tüm hesaplarınız bizden. Ama benimle gelip bir form doldurmanız lazım" şeklindeki o meşhur konuşmayı yaptı. Kurbanınız, 5 bin liranın hayaliyle durumu çaktırmamaya çalışacak tabii. Siz iki dakika sonra gelip zırvalamaya başlayacaksınız. Ona olmadık şeyler yaptıracaksınız.
O da "Nasıl olsa bu bir oyun. Etraftakiler de program ekibinden" diye düşünüp bu rahatlıkla iyice dağıtacak. Gecenin sonunda onu elinden tutup arkaya götüreceksiniz. Zavallı, 5 bin liralık ödülü beklerken; siz "Program ekibini alıp hemen geliyorum" diyerek, arka kapıdan sıvışacaksınız...
Yok, yok, vazgeçtim...
Bu ceza fazla ağır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA