Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Alçaktan uçan yıldızlar

TRTSpor kanalının sevilen motor sporları programı Limit Yok, ünlüleri İstanbul Park pistinde yarıştırmaya devam ediyor. Serhan Asker'in hazırlayıp sunduğu programda; magazin, spor, siyaset ve iş dünyasının ünlüleri kıyasıya bir rekabet içinde direksiyon sallıyor.
Yarışta sezonun liderliğini ise şimdilik Acun Ilıcalı (2.25) yapıyor. Onu Levent Üzümcü (2.27), Sarp Apak (2.30), Hami Mandıralı (2.32), Zülfü Livaneli (2.37), Demet Akalın (2.40) ve Sadri Şener (2.40) takip ediyor.
Geçen sezonun ilk 5'i ise şöyle sıralanmıştı:
1- Furkan Kızılay 2- Pascal Nouma (Bendenizin co-pilotluğunda) 3- Umut Oğuz 4- Ersin Korkut (Yine de Hakkari'nin en hızlı taksicisi) 5- Tamer Karadağlı (Dizideki oğlu Havuç'a torpil yaptığını söyledi ama kimse inanmadı.)
Bu yıl Formula 1 yarışında milli marşımızı okuyan Demet Akalın ise geçen hafta elde ettiği 2.40'lık derecesiyle kadınlar arasında bugüne kadar elde edilen en iyi derecenin sahibi oldu. Akalın'ın yarış sonrasındaki demeci de pek iddialıydı: "Bende limit yok... Her zaman böyledir bu..."
Diğer yandan İstanbul Park'ta yarıştıktan sonra otomobil kullanma alışkanlıkları değişen ünlülere de rastlanıyor.
Örneğin; Zülfü Livaneli, Formula 1 pistinde direksiyon salladıktan sonra daha hızlı ve sportif bir otomobil aramaya başlamış...
Diğer yandan TRT Spor'a da kocaman bir alkış... Bu pazar günü Formula 1, Extrem Sealing Yelken Yarışı ve Roland Garros Tenis Turnuvası ile sekiz saatlik bir canlı yayın maratonunun altından başarıyla kalktılar. Yani 'spor kanalı' adını sonuna kadar hak ettiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA