Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu da sanal bir dizi

Sanal alemin teknolojik sıçramaları, televizyon sektörünü tehdit etmeye başladı. Bunun son örneği ise; Türkiye'nin ilk günlük Facebook dizisi Yıldızın Parlasın...
Başrolünde Yosi Mizrahi ve Doğa Rutkay'ın olduğu, Türkiye'deki ilk günlük Facebook dizisi Yıldızın Parlasın; yayınlanmaya başladığı andan itibaren 105 bin 763 kişilik bir hayran sayısına ulaştı. 4 dakikalık, 180 bölümden oluşan dizinin her gün bir bölümü, www.facebook.com/He adandShouldersTurkiye adresinden paylaşılıyor.
Dizide; Doğa Rutkay, 'Sema Yıldız' karakterini, Yosi Mizrahi ise 'Feza Güneş'i canlandırıyor.
Sema tipik bir ikizler kadınıdır. Canlı, tutkulu, dengesiz, özgürlükçü kişiliğe sahiptir. Feza titiz, akılcı ve mükemmeliyetçidir. Feza ünlü bir astroloğun öğrencisiyken; Sema ile tanışır. Burçları "Bir araya gelemeyeceksiniz" der, ama Sema ve Feza birbirlerine âşık olurlar. Buluşmak için sözleşmelerine rağmen buluşamadıkları bir gün, kaderleri onları tekrar bir araya gelmemek üzere farklı yerlere savurur.
Aradan geçen beş yılda ikili, astroloji konusunda birbirine rakip olur. Ancak asla karşı karşıya gelmezler.
Ta ki teklif aldıkları ve birbirlerinden habersiz, partner oldukları televizyon programına kadar...
Eski defterler açılır, zıtlaşmalar alır başını gider. Yıldızın Parlasın, bu iki zıt kutubun çevresinde geçen çekişmeli, bol atışmalı ve eğlenceli bir dizi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA