Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kazandaki şifalı iksir

Bu köşede yıllardır övgü düzdüğüm kim varsa birer birer a Haber çatısı altında buluşuyor. Yani sevgili Erdoğan Aktaş dostum bana danışıp, "Bizim ekranda kimleri görmek isterdin?" diye sorsa, aşağı yukarı aynı kadroyu kurardım.
Defne Samyeli yerine alıştı ve fark yaratmaya başladı. Başta Hilal Ergenekon olmak üzere a Haber'in genç ve dinamik haber yüzleri de öyle. Yıllardır Star TV'de yaptığı programlarla Yakından Kumanda'dan sürekli alkış alan deneyimli haberci Mehmet Ali Önel'in Deşifre programının a Haber'e transfer olmasına da çok sevindim. Önel, alıştığımız gibi her hafta ayrı bir bomba patlatıyor.
Ve Esra Kazancıbaşı... Ekranlarda henüz sağlık programlarının adı anılmazken, o usul usul Medikal'i yapıyordu. Zamanla bu kulvarın en önde koşan ismi oldu. Şimdi o da Medikal ile cumartesi ve pazar saat 15.15'te a Haber ekranlarında.
Bu arada Esra bir de kitap yayınladı. 'Sorular ve Yanıtlarla Hepatitler- Hepatit ile Sarılık Aynı Şey mi?' başlıklı kitap, gerçekten de sağlık konusunda bir başucu rehberi. Esra bu kitabı yazmak için konunun uzmanı 15 doktorla yaptığı söyleşileri bir araya getirmiş. Kitap, serinin ilkiymiş. Farklı sağlık konularında uzmanların ağzından soru-cevap şeklinde derlenen diğer kitaplar da sıradaymış.
Bakalım Kazancıbaşı'nın kazanında Lokman Hekim misali daha ne iksirler kaynayacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA