Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar'dan Kandil formülü

Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finalinde yine iri kıyım laflar etti. Polat Alemdar, İhtiyarlar Meclisi'nin başkanına, CIA Başkanı ile ayaküstü ne konuşulduğunu sordu. Başkan, "Bu kez somut istekler seslendirildi" dedi ve ekledi: "Türkiye, Suriye'de reformlardan yana ağırlığını koyacak. Bunun karşılığında ABD, Kandil'i temizleyecek..." Kurtlar böyle lafları 'Laf olsun, senaryo dolsun' diye etmez. Mutlaka bir bildikleri vardır. Bakalım önümüzdeki günler bana yine bu sütunlarda 'Kurtlar'ın kehaneti tuttu' diye yazdıracak mı?
Bu arada Mamoş'un katili, Polat'ın annesini kötürüm bırakan Ersoy Ulubey'in öldürülmesi, dizi fanatikleri arasında bayram sevinci yarattı. Bana bile Kurtlar Vadisi tiryakilerinden pek çok kutlama mesajı geldi. Niyeyse?
Diğer yandan sezon finalinin en çarpıcı diyaloglarından biri, ABD'nin çıkarlarını Ortadoğu ve özellikle de Türkiye'de korumakla görevli Aron Feller ile Müsteşar Ünsal arasında geçti:
FELLER: Benden istediğin bir şey var mı?
ÜNSAL: Ersoy Ulubey'in konseyini emrim altına almak istiyorum.
FELLER: Ne yapacaksın Ersoy'un konseyini? İstediğin bir parti yok mu emrine vereyim?
ÜNSAL:Siyaset için yıllardır bekliyorum. Belli ki sizin dizaynınız için bir 10 sene daha beklemem lâzım.
FELLER: Yani sabrım yok diyorsun...
ÜNSAL: Sabrım yok değil efendim, kasetim çok...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA