Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Biz' olmak bu demek

Keşke mümkün olsa da, Ak Parti'nin seçim zaferinde kampanya türküsünün yüzde kaç oy getirdiği saptanabilse...
Ben 'Aynı Yoldan Geçmişiz Biz' türküsünü mevlit gecesi ekranda görür görmez kaleme sarılmış, "İlk kez bir kampanya filminde kimin söylediği değil, neyin söylendiği öne çıktı. Meğer benim en çok özlediğim; birlik, beraberlik ve huzurmuş" diye yazmıştım.
Türkü patladı, Ak Parti oylarını da patlattı. Çünkü iğne doğru damara girmişti...
Şimdi aynı havayı, Sabah gazetesinin yeni reklam filminde soluyorum. Gazetenin, Türkiye mozaiğini sayfalarında nasıl bir araya getirdiğine vurgu yapılıyor.
Türkiye Cumhuriyeti nasıl Türk'ü, Kürt'ü, kentlisi, köylüsü, eğitimlisi, cahili, genci, yaşlısı, moderni, muhafazakarı, doğulusu, batılısı ile hep birlikte kurulduysa; aynı bütünün parçalarının bu gazete sayesinde bir araya geldiğinden söz ediliyor. Baş örtülüsünden mini eteklisine kadar, yaşayan, soluk alan bu yelpazenin her sallanışında bizi nasıl ferahlattığı anlatılıyor. Ve okura soruluyor: "Hangi tarafımızdan vazgeçelim?" Tabii ki hiçbirinden... 'Biz' olmak, bu değil mi zaten?
Eminim, bu reklam filmi de Ak Parti türküsü kadar gazeteye oy getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA