Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En ilahi yarışma

Salı gecesi kanallar arasında tur atarken Kanal 7'de ilginç bir yarışmanın seçmelerine denk geldim.
Gönülden Sesler adlı yarışma için ilahileri en güzel okuyabilen yarışmacılar seçiliyordu. Jüri ise İkbal Gürpınar ile beraber üç kişiden oluşuyordu. Benzer yarışmalarda olduğu gibi adaylar ve gruplar; jürinin önüne gelip ilahileri seslendiriyordu. Daha sonra sadece İstanbul elemelerine 650 kişinin katıldığını öğrendim.
Yarışmanın zamanlaması Ramazan nedeniyle mükemmel. Eh, sadece bir tek şehirdeki elemeye 650 kişi katıldığına göre, çok geniş bir izleyici kitlesine hitap edeceği de ortada. Yarışmayı büyük bir merakla bekliyorum.
Bu arada 12 yaşındaki İsmail şimdiden yarışmanın yıldızı olmaya aday. Diğer yandan elemeye çok sayıda kadın katılmasına rağmen, benim izlediğim bölümlerde ilan edilen kazananlar arasında bir tek kadının bile olmamasına hem şaşırdım, hem üzüldüm. Umarım korktuğum gibi değildir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA