Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu kız milyoner olur

Eğer atv'nin yarışmasında bu sezon biri milyoner olacaksa, bu isim 18 yaşındaki Ceylan İnan olur!
Diş hekimi ailenin 18 yaşındaki sempatik üyesi Ceylan; hem genel kültürü, hem mantık yürütme biçimi, hem de komik ve cana yakın halleriyle başta sunucu Kenan Işık olmak üzere herkesin gönlünü fethetti.
Joker haklarını ilk sorularda tamamen tüketen Ceylan; bilgi dağarcığına, hislerine ve şansına güvenerek verdiği iki doğru yanıtla 125 bin liralık ödüle ulaştı. Gelecek yarışmada 250 bin liralık soru açılacak. Bakalım neler olacak?
Ceylan adeta Slumdog Millionaire filminin kahramanı gibiydi. Bilgi dağarcığını harmanlarken; öğretmenlerinin sözlerini, okuduğu kitapları, arkadaşlarıyla yaptığı özel konuşmaları hatırladı. Ve hepsinin de yardımını gördü.
Anladığım kadarıyla, ailenin hali vakti yerinde. Ceylan biraz da bunun avantajını kullanıyor gibi. Aynı zamanda gençlik dinamizmi zaman zaman 'deli cesaretine' dönüşüyor ve gözü kapalı yanıtlar veriyor. Zaten bu yarışmada milyoner olmak için; parayı, olduğundan daha önemsiz görmeye ve deli cesaretine ihtiyaç var. Ceylan'da her ikisi de mevcut!
Oysa yarışmada bugüne kadar mücadele edenler, 'kafalarındaki baraja' takılıp durdukları için büyük ikramiyeye koşamadılar.
Belirledikleri hedefi tutturduklarında risk almaktan kaçındıkları için final sorusunu bir türlü göremediyer.

MİLYONER OLSAYDIM
Bu arada ben ultra zengin bir işadamı olsam; bir yarışmacının sponsorluğunu üstlenir, kaybedeceği tüm parayı karşılamaya söz verir ve 1 milyon liralık soruyu görmek için yatırım yapardım.
Zira 250 bin lirayı küçücük zevklerine harcayan onlarca zengin insan tanıyorum... Onca param olsa, final sorusunu görmek için hiç düşünmeden 250 bin lirayı feda ederdim!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA