Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Denize kabuk düşünce

Havaya, karaya, suya cemrenin düşmesi önemli değil, artık baharın geldiğini selülit haberlerinin gazete sayfalarına düşmesinden anlıyoruz.
Eskiler denize girmek için karpuz kabuğunun suya düşmesini beklerdi.
Şimdi gazete eklerinde bikinili güzellerin güney sahillerindeki selülitli görüntüleri ile deniz sezonu resmen başlıyor.
Bir firma ise kendi selülitle mücadele ürününü tanıtmak için ünlüleri harcamaktan geri durmamış.
Firmanın geçtiği basın bülteninde "Britney Spears, Courtney Love, Tara Reid gibi liposuction mağdurlarından sonra cerrahi müdahalelerden korkanlar için üretilen lipoliz kremleri, Türkiye'de (Hürrem Sultan) Meryem Uzerli gibi yurt dışından gelen ünlüler zaten keşfetmiş durumda. Papaya, soya, bitkisel kafein, biber gibi doğal özlerin oluşturduğu lipoliz kremler, yağlı bölgeler üzerinde kullanıldığında, incelme ve sıkılaşma sağlamaya yardımcı oluyor" deniliyor.
Basın bülteninde bir de Selülit Mağduru Olan Ünlüler listesi yayınlanmış.
Listede Beren Saat, Hadise, Beyonce, Kim Kardashian, Sienna Miller, Gwyneth Paltrow, Mischa Barton, Nicole Ritchie, Hülya Avşar, Sibel Can, Sezen Aksu, Seda Sayan, Jennifer Lopez, Gülben Ergen, Seren Serengil ve Victoria Beckham'ın adı geçiyor. Lafa bakar mısınız? "Selülit mağduru olan ünlüler..."
Selülit sanki deprem ya da sel gibi bir doğal afet!..
Oldu olacak karantinaya alın kadıncağızları...
Yahu alt tarafı hafiften portakal kabuğu görüntüsü...
Varmayın şu kadınların üzerine bu kadar...
Hem vitamini kabuğunda, bilmiyor musunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA